Search
Close this search box.

التهاب غدد لنفاوی | درمان ورم غدد لنفاوی کشاله ران

التهاب غدد لنفاوی | درمان ورم غدد لنفاوی کشاله ران

فهرست مطالب

به غدد لنفاوی کشاله ران، غدد لنفاوی مغبنی نیز گفته می شود. غدد متورم در کشاله ران می تواند به دلیل آسیب دیدگی یا عفونت پوستی، به طور مثال در پای ورزشکاران، ایجاد شود. عفونتهای مقاربتی و سرطان نیز می تواند باعث تورم غدد لنفاوی در کشاله ران شود.

غدد لنفاوی چیست؟

غدد لنفاوی به بدن شما کمک می کند تا در برابر عفونت ها مقابله کند. این غدد ریز به عنوان فیلتر عمل می کنند و باکتری ها، ویروس ها و سایر دلایل بیماری را به دام می اندازند تا از آلوده شدن سایر قسمت های بدن شما جلوگیری کنند.

عرض غدد لنفاوی به طور معمول کمتر از ½ اینچ است که تقریباً به اندازه یک نخود است. آنها می توانند رشد قابل توجهی داشته باشند ، گاهی اوقات به اندازه یک توپ تنیس بزرگ می شوند

دلیل بزرگ شدن غدد لنفاوی کشاله ران

معمولا دلیل غدد لنفاوی متورم ناشی از عفونت یا آسیب دیدگی یکی از اعضای زیر می باشد:

پای ورزشکار: عفونت قارچی است که معمولاً با پوسته پوسته شدن  پوست بین انگشتان پا شروع می شود.

خارش جک (جک خارپشتی) : یک عفونت قارچی است که باعث ایجاد پوسته پوسته شدن و  قرمزی و خارش در ناحیه کشاله ران می شود.

عفونت دستگاه ادراری (UTI) : عفونت رایجی است که می تواند بر روی هر قسمت از دستگاه ادراری تأثیر بگذارد.

سلولیت: یک عفونت پوستی شایع و بالقوه جدی است که اغلب در ناحیه پایین پا تأثیر می گذارد و باعث قرمزی و تورم می شود.

بالانیت: تحریک پوستی در پوست ختنه گاه و سر آلت تناسلی جنس مذکر است، که در کسانی که ختنه نشده اند بیشتر دیده می شود.

پروستاتیت: تورم غده پروستات است که می تواند در اثر عفونت باکتریایی یا آسیب ایجاد شود.

سیستیت: التهاب مثانه که بیشتر در اثر عفونت ادراری ایجاد می شود، اما همچنین می تواند به دلیل داروهای خاص یا محصولات بهداشتی تحریک کننده ایجاد شود.

تبخال دستگاه تناسلی: STI که اغلب با علائم شبیه آنفولانزا و تورم غدد لنفاوی در کشاله ران، قبل از شیوع تاول های دستگاه تناسلی شروع می شود.

سوزاک: یک STI بسیار شایع است که اغلب علائمی ایجاد نمی کند، اما می تواند باعث ترشح و ادرار دردناک شود.

سفلیس: یک بیماری STI جدی که با زخم موسوم به Chancre شروع شده و به صورت مرحله ای ایجاد می شود و در صورت عدم درمان به عوارض جدی منجر می شود.

HIV: ویروسی است که بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و با علائم شبیه آنفولانزا و تورم غدد لنفاوی آغاز می شود.

در موارد نادر، تورم غدد لنفاوی در کشاله ران می تواند به دلیل سرطان باشد.  سرطان در پشت، لگن و اندام تحتانی می تواند باعث تورم غدد لنفاوی کشاله ران گردند.

برخی از این انواع سرطان ها عبارتند از:

تورم غدد لنفاوی می تواند به دلیل سرطان های دیگر مانند لنفوم و سرطان خون نیز ایجاد شود. این نوع سرطان ها به احتمال زیاد باعث تورم مناطق مختلفی از غدد می شوند.

اختلالات نقص ایمنی و عفونت ها، مانند مونونوکلئوز و آبله مرغاننیز می توانند باعث این بیماری شوند.

اطلاعات بیشتر در مورد غدد لنفاوی

غدد لنفاوی طبیعی کوچک، بدون درد هستند و هنگام فشار دادن زیر پوست حرکت می کنند.

بیشتر اوقات، غدد لنفاوی در یک منطقه، نزدیک به محل آسیب یا عفونت متورم می شوند. وقتی بیش از یک ناحیه از غدد متورم می شود، به آن لنفادنوپاتی عمومی گفته می شود.

 برخی از عفونت ها و سرطان ها به احتمال زیاد باعث تورم مناطق مختلف غدد لنفاوی از جمله لنفوم، سرطان خون و HIV می شوند. 

 سرخک، شرایطی که بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و داروهای خاص نیز می توانند باعث لنفادنوپاتی عمومی شوند.

متورم شدن غدد لنفاوی شکاله ران

علائم غدد لنفاوی

یک غده لنفاوی بزرگتر از 0.4 اینچ یا 1 سانتی متر قطر غیرعادی تلقی می شود. غدد لنفاوی متورم ممکن است در هنگام  لمس دردناک باشند و بسته به علت، پوست روی آنها قرمز و ملتهب به نظر برسند.

اگر غدد متورم شما به دلیل عفونت پایین تنه یا جراحت ایجاد شده باشد، علائم دیگر شما می تواند شامل موارد زیر باشد:

علائم سرطان غدد لنفاوی کشاله ران

وقتی غدد لنفاوی متورم ناشی از سرطان باشد علائم دیگر بیشتر شایع میشوند.که شامل :

⛔ غدد لنفاوی بیش از دو هفته متورم باشد.

⛔ خستگی

⛔ عرق شبانه

⛔ تب مداوم

⛔ غدد سخت و ثابت یا غیر قابل حرکت

⛔ غدد ی که به سرعت در حال رشد هستند

⛔ لنفادنوپاتی عمومی

⛔ کاهش وزن بدون دلیل

تشخیص

برای تشخیص علت تورم غدد لنفاوی در کشاله ران، پزشک با سابقه پزشکی و جنسی شما شروع می کند. آنها در مورد علائم شما، از جمله مدت زمان متورم شدن غدد لنفاوی شما، سوال می کنند. از آنجا که برخی از داروها می توانند باعث لنفادنوپاتی شوند، پزشک همچنین می خواهد بداند چه داروهایی را مصرف می کنید.

همچنین ممکن است پزشک شما نیاز به انجام آزمایشات اضافی داشته باشد که شامل موارد زیر است:

معاینه بدنی: پزشک غدد لنفاوی متورم شما را از نظر اندازه، قوام، درد و گرما بررسی می کند. آنها همچنین سایر لنفادنوپاتی و علائم عفونت و بیماری، از جمله STI را بررسی می کنند.

آزمایش ادرار: ممکن است از شما بخواهند که نمونه ادرار خود را برای بررسی علائم عفونت ادراری یا عفونت دیگر از جمله STI ارائه دهید.

تست پاپ اسمیر: با آزمایش پاپ، دهانه رحم از نظر وجود سلول های غیرطبیعی و سرطان دهانه رحم بررسی می شود. آزمایش HPV نیز ممکن است انجام شود. HPV با سرطان های ولوا، واژن، دهانه رحم و مقعد در ارتباط است.

آزمایش STI: در صورت مشکوک بودن به STI، ممکن است همراه با سواب های گردن رحم و نمونه های ادرار و خون، سواب های مجرای ادرار و سایر آزمایشات STI نیز انجام شود.

آزمایش خون برای سرطان غدد لنفاوی: برخی آزمایش های خون می تواند به تشخیص یک بیماری زمینه ای از جمله عفونت و سرطان خون کمک کند. آزمایشات خونی که خواسته شده است، به مواردی که پزشک به وجود تورم غدد شما شک می کند بستگی دارد. این موارد ممکن است شامل شمارش کامل خون (CBC) ، کشت خون و آزمایشات HIV باشد.

آزمایشات تصویربرداری: پزشک شما ممکن است یک یا چند نوع آزمایش تصویربرداری را برای تعیین منابع احتمالی عفونت یا تعیین محل تومورها تجویز کند. آزمایشات تصویربرداری مورد استفاده ممکن است شامل سونوگرافی از شکم، لگن و کشاله ران یا سی تی اسکن از ناحیه آسیب دیده باشد.

نمونه برداری از غدد لنفاوی: اگر آزمایش های دیگر باعث تشخیص بیماری نمی شوند، و یا اگر به سرطان مشکوک هستید، ممکن است پزشک نمونه برداری را توصیه کند. این امکان وجود دارد که یک نمونه از یک غده  لنفاوی، یا یک غده لنفاوی کامل برداشته شود. پزشک معمولاً بزرگترین غده لنفاوی را بیوپسی می کند.

درمان متورم شدن غدد لنفاوی کشاله ران

درمان تورم غدد لنفاوی کشاله ران

تورم غدد لنفاوی در کشاله ران یک علامت است و نه یک بیماری. درمان بستگی به علت تورم غدد شما دارد. اگر عفونت دلیل آن باشد، درمان به نوع عفونت بستگی دارد و ممکن است شامل یک درمان موضعی، درمان خوراکی یا ترکیبی از هر دو باشد.درمان ها عبارتند از:

  • آنتی بیوتیک های موضعی برای عفونت پوستی
  • کرم ضد قارچ OTC برای خارش پا یا جک خارپشتی
  • درمان های عفونت مخمرOTC ، مانند کرم ها یا شیاف ها
  • آنتی بیوتیک خوراکی برای عفونت ها، از جمله برخی STI ها
  • داروهای ضد ویروسی مانند والاسیکلوویر (والترکس) و آسیکلوویر (زوویراکس) برای تبخال دستگاه تناسلی
  • سفالکسین برای غدد لنفاوی
  • درمان ضد ویروس برای HIV

درمان سرطان غدد لنفاوی کشاله ران

اگر سرطان باعث تورم غدد لنفاوی شما شده باشد، درمان بستگی به نوع سرطان، مرحله، سن و سلامت کلی شما دارد. گزینه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • شیمی درمانی
  • پرتو درمانی
  • ایمونوتراپی
  • درمان هدفمند
  • پیوند سلول های بنیادی
  • عمل جراحی

بیشتر غدد لنفاوی متورم در کشاله ران ناشی از عفونت یا آسیب دیدگی در قسمت پایین بدن است ، اما ممکن است مسئله جدی تری باشد. با پزشک خود صحبت کنید ، به خصوص اگر علائم دیگری دارید.

متخصص طب پیشگیری

دسته بندی

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

دکتر عباس انتظاری

از دکتر سوال دارید؟

دکتر عباس انتظاری

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر افشین سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    با سلام و پوزش . سعی کردم وقت حضوری بگیرم و منتظرم . اما بدلیل نوع مشکل ترجیح دادم تا زمان دریافت وقت حضوری توضیح دهم تا اگر مشکل بزرگ بود زودتر مراجعه کنم . حدود 20 روز پیش وقتی به دستشویی رفتم متوجه شدم که به یکباره و در زمان بسیار کوتاه 1 تا 2 ساعت ، متاسفانه قسمتی از پوست روی آلت و ختنه گاه و کلاهک بطور عجیبی کنده شد و گوشت قرمز بیرون بود . بطوری که در حد خیلی بد و با کوچکترین تماس با لباس و هر چیز دیگر سوزش بسیار بدی داشتم . ( این در حالی بود که تا 1 - 2 ساعت قبل که به دستشویی رفتم هیچ مشکلی نداشتم ) چون نمیدانستم مشکل چیست ، به اولین دکتری که وقت داشت ( دکتر اورولوژیست )در درمانگاه بیمارستان آتیه مراجعه کردم .ایشان پس از معاینه و سوالات متداول در مورد نزدیکی و استفاده احتمالی از دارویی خاص اظهار کردند که " احتمالا این یک ری اکشن بوده و فقط خوشبختانه عفونی نیست . یک قرص و کپسول سفالکسین و دو پماد همزمان تجویز نمودند ( نسخه را بپیوست آپلود میکنم ) که پس از حدود 5 روز استفاده رو به بهبود گذاشته و بعد از حدود 10 کاملا برطرف گردید و هیچ آثاری از پوست کهنه نبود و پوست نو کامل شد . اما از دو روز پیش مجددا درست در همان نقطه پوست رو به سیاهی گذاشته و امروز دو نقطه دیگر هم سیاه شده بود . اما وقتی نیم ساعت پیش چک کردم متاسفانه یکی از قسمتهای جدید در زیر کلاهک به قطر 3- 4 میلیمتر پوست کنده شده . در هر دو دعه قبل و اکنون درست مثل اینکه پوست بر اثر سوختگی تاول زده باشد و بعد از چند روز بترکد و پوست قبلی سیاه شده باشد . بدلیل سرعت عمل و پیشرفت و افزایش نقاط درگیر مزاحم شما شدم . امیدوارم با کمک شما این نگرانی و مشکل برطرف گردد . ضمنا خاطر نشان میکنم که در هر دو بار نه نزدیکی داشته ام و نه از قبل آن نزدیکی بوده و نه از موادی استفاده کرده ام . بنده بیمار دیابتی هستم و بیش از 2 سال است که روزی دو بار انسولین نووامیکس با دوز 18 واحد در هر نوبت استفاده میکنم . بسیار سپاسگزارم که با وقت کم ، موضوع را مطالعه و بررسی میفرمایید . بدلیل اهمیت موضوع دیابت منتظر هر گونه پاسخ جنابعالی میباشم . افشین میرشکرایی .
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۷ آذر ۹۷( 5 سال پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس شرح حالی که ذکر کردی احتمالا FDE ( واکنش حساسیت ثابت دارویی) مطرح باشد که خوشبختانه هیچگونه خطری ندارد و با قطع داروی حساسیت زا و کنترل موضعی به مرور زمان برطرف خواهد شد

      داروهایی که همکار ارجمندم تجویز فرموده اند بسیار مفید بوده است

      نگران نباش و معاینات ادواری را تا بهبودی کامل پیگیری کن

      ممکنه نیاز به نمونه برداری احتمالی نیز باشد

      انشالله در معاینه حضوری بیشتر بررسی خواهم نمود

      موفق

  • تصویر کاربر شیما یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    آقای دکتر می خواستم بدونم اگه مردی که نمیدونیم مبتلا به ویروس زگیل تناسلی هست یا خیر دست به الت تناسلی خودش بزنه و بعد دستش به الت تناسلی یه خانم بخوره یعنی الت تناسلی اون خانوم رو لمس کنه، امکان اتقال زگیل تناسلی از اون مرد به زن وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۱۴ مرداد ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      احتمال انتقال آلودگی از این طریق زیاد نیست ولی وجود دارد
      موفق
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    لک سفید روی دستگاه تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      با توجه به ناقض بودن طرح سوال یا اشکال در ای میل سوال تو اسپم شناسایی شده است
      لذا توصیه می کنم صفحه زیر را که مربوط به سوالات و پاسح های مرتبط با آن در مورد زگیل تناسلی است را با دقت مطالعه کنی
      امیدورم مطالب زیر کمک کننده باشد
      https://yon.ir/nq2bl
      موفق
  • تصویر کاربر فاطمه چهارشنبه ۲۲ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 795 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    آقای دکتر من حدود ۱۰ سال است که پوسته ریزی و شوره سر دارم و هر چه تحت درمان دارویی قرار گرفته ام جوابی نگرفته ام.حدود چهار سال است که درون گوشم هم شدیدا پوسته ریزی میکند.و الان چند ماه است که صورت به خصوص بینی و گونه هایم شدیدا قرمز میشوند با احساس حرارت و گر گرفتگی.که دکتر بیماری روزاسه تشخیص داده است.آیا تمام این علایم مربوط به وجود انگل دمودکس است؟ و آیا این انگل با دارویی از بین میرود؟و بیماریها ی من به خصوص پوستم درمانی دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۲۲ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است.
      وجود این علائم الزاما به معنی آلودگی با دمودکس نیست و ممکن است عوامل دیگری نیز ممکن است مطرح باشند
      برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد
      ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود
      نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد
      موفق
  • تصویر کاربر پانیذ چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من روی لبه های بزرگ واژنم جوش های بزرگ سفید به رنگ پوستم در اومدن نزدیک پنج ماهه خیلی میترسم نمیدونم چی هستندخیلیم زیاد شدن به تازگی ۲۰ سالمه و تاحالا رابطه ای نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی احتمالا لیکن نیتیدوس یا کیست اپیدرمال مطرح باشد که معمولا نیاز به درمان ندارد
      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.
      علی الحساب روزانه 2 بار کرم اوره 10 درصد ثمین بزن و از لباس گشاد نخی استفاده کن و ناحیه را خشک نگه دار
      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر کریم یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من قبلا از شما پرسیدم که یه جوش مثل جوش صورت روی التم در اومده وقتی میترکانم دوباره پر میشود شما گفتین با بتادین هر روز ضد عفونی کنید من یه پماد خریدم به اسم تریامسینولون ان ان میخواستم ببینم این پمادم تاثیری داره یا یه پماد دیگه توصیه میکنین .درضمن اون جوش هیچ دردی نداره زیره پوسته سفید رنگ وقتی فشارش میدم یه ماده میاد بیرون دوباره ناپدید میشه بعد یه روز دوباره پر میشه ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنیم با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      این پماد احتمالا باعث تشدید ضایعات شود
      بهتره به پزشک مراجعه شود
      موفق
  • تصویر کاربر سیدجواد سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید در طول سال حدود 6 یا 7 بار جوش های بسیار ریز روی الت یا بالای الت پیدا میگردد که بسیار درد ناک است بعد از چند روز تحمل درد جوش ها ابکی شد میترکند و تجمیع میگردند و حدود 10روز طول میکشد که شبیه زخم خشک شده و خوب میشود قبلا نزد پزشک مراجعه کردم و گفتند قارچ هست و اسیکلویر تجویز کردند اما تاثیری نداشت خیلی اذیت میشم لطفا راهنمایی بفرمایید معمولا قبل از پیدایش جوش ها خارشی کنار بینی و کمی درد در پوست بدن احساس میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه فولیکولیت یا آبسه زیر جلدی یا برخی الودگی های قارچی مطرح باشه.
      مقاله زیر را با دقت مطالعه کن
      https://goo.gl/5riRHo
      علی الحساب روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن و لباس گشاد نخی بپوش و ناحیه را خشک نگه دار
      بهتره برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری یا ارزیابی های تکمیلی باشد
      موفق
  • تصویر کاربر رویا دوشنبه ۳۰ مرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده دچار ریزش مو از نوعی هستم که فکر میکنم بسیار نادر باشه. از اینرو بسیار خرسند می شوم اگر پاسخ بنده رو بدهید.
    2سال است که ریزش موی شدید دارم. بین موهایم برخی از تارهای مو در نزدیکی ریشه، دارای پوسته
    سفید و یکدستیست که ساقه مو را احاطه کرده و فقط با ناخن قابل جابجایی می باشد. علاوه بر این موهایی که میریزند در نوک پایین آن نقطه سفیدی با برجستگی بسیار کم وجود دارند.
    با توجه به آزمایشهای آهن و تیروئید و .. که همگی خوب بودند، فکر می کنم ریزش موهایم ارتباط با این شکل ظاهری دارند. میخواستم بدونم نام این بیماری و راههای درمان آن چیست؟ آیا موهای ریخته شده باز خواهند گشت؟ تصویری از این دو مشکلی که در موهایم مشاهده کردم رو ضمیمه می کنم.
    رنگ پوسته ها سفید است
    لطفا جهت ویزیت حضوری نیز راهنمایی کنید بنده از شهرستان تماس می گیرم.
    پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۳۰ مرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس شرح حال و عکس هایی که ارسال کردی ممکن است برخی مشکلات انگلی یا قارچی و یا کمبود برخی از ریز مغذی ها مطرح باشد که باعث آسیب به ساقه مو و خارش سر نیز می شود
      گاهی مواقع ممکن است نیاز به نمونه برداری و ارزیابی های آزمایشگاهی نیز باشد
      ممکن است دوره درمان طولانی مدت باشد لذا راید صبور بود
      نگران نباش
      برای نوبت گیری نیز می توانی از طریق بخش نوبت دهی وب سایت زمان مناسب را انتخاب کنی
      موفق
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید کسی که به بیماری اریتم مولتی فرم مبتلا بوده میتواند از آموکسی کلاو جهت از بین بردن عفونت پیشانی(سینوزیت ) استفاده کند یا چه داروهایی جهت از بین بردن عفونت قابل استفاده است متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی اموکسی سیلین ممکن است باعث تشدید راش های ناشی از اریتم مولتی فرم شود
      ممکن است برخی از سفالوسپورین های نسل سوم کمک کننده باشد
      توصیه می کنم برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی و از اقدامات خودسرانه پرهیز کنی
      موفق
  • تصویر کاربر شیما چهارشنبه ۲۴ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 20 سالمه وصورتم جوش های زیر پوستی قرمز میزنه چندتا دکترم رفتم داروم بهم دادن یه کم خوب شد ولی بازم جوش میزنم، الان راکوتان رو برام تجویز کردن من میترسم از عوارضش به نظرشما مصرف کنم،؟وطریقه ی مصرفش چطوریه
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۲۴ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام جانم
      راکوتان عوارض متعددی دارد
      حتما با پزشک معالجت بیشتر مشورت کن
      معمولا نیاز به ارزیابی خونی نیز می باشد
      موفق
درحال دریافت اطلاعات

مقالات مرتبط

با ما در تماس باشید

ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه ۲ واحد ۱۲

آدرس مطب

ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه ۲ واحد ۱۲

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

پرسش از دکتر