لوگوی دکتر انتظاری دکتر عباس انتظاری پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری

جای جوش

۶۴ نفر مشاهده کردند ۱۱ سال پیش
پرسش بیمار

سلام اقای دکتر\r\nمن تا سن 23 سالگی پوست فوق العاده ای داشتم. الان 25 ساله هستم و 2 سال هست که صورتم جوش زیر پوستی میزنه. شروع و شدت این اتفاق بعد از استفاده از یک کرم گیاهی دست ساز دکتر گیاهی با عصاره شیرین بیان و ... بود. درمان های مختلفی انجام دادم.
نزدیک به یک سال قرص داکسی سایکلین و محلولی که یک دکتر برام نوشته بود که باید شبها روی پوست میذاشتم و صابون نئو باکتریال، استفاده کردم. وضعیتم هیچ تغییری نکرد کرم لایه بردار Uriage وDifferin استفاده کردم که پوستم به شدت خشک و بد شده بود. یه مدت انتی بیوتیک مصرف کردم یکم ورم جوش ها کمتر شد. ازمایش هورمونی ازمایشگاه مسعود دادم هورمون ادولسترون بالا بود و برای اطمینان ازمایش دوم را ازمایشگاه جردن دادم و نتیجه همه ازمایشها نرمال بود. یعنی نه هورمون ادولسترون و نه تستسترون بالا بود. یه مسئله اینکه وقتی کرم ضد افتابم که Ellaro SPF 30 irritated skin بود قطع کردم پوستم خیلی بهتر شد. و جوش جدید نزدم. بعد از انگلیس کرم PURIFI- AC Blemish Correction Emulsion کارخانه ROC سفارش دادم و الان نزدیک به یک ماه هست که مصرف میکنم. جوش جدید هیچی نزدم اگر هم قسمتی از صورت برای زدن جوش جدید دردناک باشه بازدن این کرم سری رفع میشه. این جوش ها فقط طرف راست صورتم قسمت مرکزی هست. دیگه از درمان خسته شدم.

پاسخ پزشک دکتر عباس انتظاری پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری

سلام مهسا جان\nگرچه بدون معاینه نمی توان نطر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی عامل زمینه ساز اینگونه ضایعات است\nعلل متعددی مسبب این حالت است که درمان های گوناگونی ممکن است نیاز باشد\nممکن است در درمان علاوه بر صابون و کرم موضعی از داروی خوراکی یا حتی لیزر نیز نیاز باشد\nفعلا روزی 2 بار با صابون کلیندا صورتت را شستشو بده\nضد آفتاب فراموشت نشه\nاگر تهران هستی با کلیه سوابق دارویی و آزمایشگاهی بیا مطب تا ببینمت\nموفق

این پاسخ برایتان مفید بود؟

راه‌های ارتباط با مطب

۴ راه، هر کدام که راحت‌ترید

تلفن مطب ۰۲۱ - ۲۲۷۰ ۴۰۷۶
ناشناس هم می‌شود
تماس با مطب شنبه، یکشنبه و سه‌شنبه · ساعت ۱۵ تا ۱۷
نوبت‌دهی آنلاین رزرو وقت ویزیت حضوری مشاوره‌ی آنلاین تلفنی یا واتساپ، بدون نیاز به مراجعه پرسش از دکتر سؤالتان را بنویسید، پاسخ را پیامک می‌کنیم
دکتر عباس انتظاری
مشاوره‌ی تلفنی ناشناس شنبه، یکشنبه و سه‌شنبه · ساعت ۱۵ تا ۱۷