لوگوی دکتر انتظاری دکتر عباس انتظاری پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری
نوبت اینترنتی ۰۲۱ - ۲۲۷۰ ۴۰۷۶

زگیل مقعدی

۸۳ نفر مشاهده کردند ۶ سال پیش
پرسش بیمار

سلام. من خانمی ۴۰ ساله هستم. برجستگی  های ریزی دو ماه است که اطراف مقعدم به وجود آمده که شباهت زیادی به زگیل مقعدی دارد و متخض زنان هم گفتند زگیل است. اما تست اچ پی وی من منفی بوده. امکان ابتلا به زگیل با تست منفی وجود دارد؟

پاسخ پزشک دکتر عباس انتظاری پزشکی اجتماعی و طب پیشگیری

سلام جانم. البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی زگیل های دست و صورت نیز می تواند در ناحیه مقعد ایجاد شود و HPV PCR منفی باشد. در برخی از آزمایشگاه ها فقط از نظر نمونه های پر خطر بررسی می شود که در این گونه موارد تست منفی به معنی منفی از نظر سروتیپ های پر خطر است.
مقاله زیر را با دقت در مورد زگیل های مقعدی مطالعه کن:

https://drentezari.com/%D8%B2%DA%AF%DB%8C%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%B9%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D9%86/

خوشبختانه در 90 درصد موارد ویروس از انواع کم خطر است و در مورد آزمایش تو می توان حداقل اینگونه نتیجه گیری نمود که شانس بدخیمی بالا نیست.
نگران نباش و در سریعترین زمان ممکن اقدامات درمانی را انجام بده. بهترین و سریعترین روش درمانی که کمترین میزان عود را دارد لیزر است.

این پاسخ برایتان مفید بود؟

راه‌های ارتباط با مطب

۶ راه، هر کدام که راحت‌ترید

تلفن مطب ۰۲۱ - ۲۲۷۰ ۴۰۷۶
تماس با مطب شنبه، یکشنبه و سه‌شنبه · ساعت ۱۵ تا ۱۷
نوبت‌دهی آنلاین رزرو وقت ویزیت حضوری پیام در واتساپ سؤالتان را بنویسید، پاسخ بگیرید مشاوره‌ی ناشناس و محرمانه ثبت و پرداخت آنلاین، بدون نیاز به مراجعه ویزیت مجازی با واتساپ تصویری یا صوتی؛ ثبت و پرداخت آنلاین پرسش از دکتر سؤالتان را بنویسید، پاسخ را پیامک می‌کنیم
دکتر عباس انتظاری
تماس با مطب شنبه، یکشنبه و سه‌شنبه · ساعت ۱۵ تا ۱۷