مطمئن نیستم!
سلام. حدود یکسال پیش بهخاطر زندگی در پانسیون انگشتهای پام قارچ یا چیزی داشت که در بیمارستان رازی با کرایو و بعد از چندماه حل شد. بعد روی ساعدم یه لکه پیدا شد که لوسیون استفاده کردم و احساس میکنم رفع شده.
به تازگی متوجه شدم یک حالت برفکی روی آلت ایجاد شده و روزبهروز هم پیشرفت میکنه. هیچ درد و خارشی نداره و فقط بعضی وقتها دیده میشه! از چند روز پیش یه جوش ریز همون قسمت برفکی زده. خیلی ریز هست و هیچ دردی نداره. حالت پوستپوست شدن هم احساس میکنم.
حدود یک هفتهست که از لوسیون سلنیوم سولفاید و پماد فلوئوسینولون استفاده میکنم و از گردن به پایین همه قسمتهای بدنم رو با لوسیون میشورم و روی چند نقطهای که احتمال ضایعه میدادم پماد میزنم.
ممنون از توجهتون. عذرخواهی میکنم بابت طولانی شدن سوال.
سلام جانم\nالبته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه پسوریازیس یا لیکن پلان یا اگزما یا برخی آلودگی های قارجی یا انگلی مطرح باشه. \nممکن است نیاز به درمان های طولانی مدت باشد. همچنین در برخی از موارد ممکن است ضایعات پس از بهبودی مجددا عود کند\nبهتره برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری یا ارزیابی های تکمیلی باشد\nموفق