آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@

زگیل و زایده تناسلی

بدون نام

زگیل تناسلی

سلام.اقای دکتر من همون خانم ۳۱ ساله هستم بدون هیچگونه رابطه جنسی ،،‌که ازمایش اچ پی وی رو خدمتتون فرستاده بودم و شما هم فرمودید منفیه و مشکلی ندارم و دکتر زنانم و شما احتمال زایده بی خطر و وستیلولار رو دادید ....دیروز با جواب ازمایشم پیش یک متخصص پوست خوب توی شهرمون رفتم ایشون از نحوه نمونه برداری که پیش دکتر زنان کردم پرسیدن.منم گفتم خدمتشون که دکتر زنان بایک وسیله شبیه به انبر یکی از زایده هارو که کوچیک هم بود قیچی کردن و کندن و بعدشم احساس سوزش و درد کردم.با این حال دکتر پوستم گفتن این نحوه نمونه برداری برای اچ پی وی اشتباهههه!!!!گفتن باید نمونه برداری از بافت طوری عمیق باشه که حتی ممکنه یکی دوتا بخیه کوچک هم بخوره نه اینکه یه تیکه از زایده کنده بشه این نمونه برداری به قدر کافی عمقی نبوده !!!من این مساله رو به دکتر زنان که گفتم ایشون در جوابم گفتن که نه خیلی ام نحوه نمونه برداری صحیح هست و نیازی نیست نمونه برداری انقدر عمیق باشه که بخیه بخواد همینکه یک تیکه کوچیک از بافت رو بفرستیم ازمایشگاه کافیه.اما دکتر پوستم قبول نداشتن این نحوه نمونه برداری رو و گفتن دوباره باید بیوبسی انجام بدم.و این ازمایش اچ پی وی که دادم ممکنه اشتباه باشه کلا.
الان نظر شما راجع به عمق نمونه برداری که از من شده چیه ایا به حرف دکتر پوستم دوباره باید بیوبسی انجام بدم؟
دکتر زنان بهم گفتن مشکلی نداری و میتونم برای درمان این زایده ها لیزرمونالیزا برات انجام بدم،، حالاااا اگر خییلی نگرانی چون موقع لیزر اجبارا برات بی حسی میزنم میتونم نمونه عمیق تری ازت بردارم که اگر بخیه ام خواست برات بزنم.ولی دکتر پوستم گفتن با اینکه به نظرم زایده ها زگیل نیستن و شما هم رابطه جنسی نداشتید !!اما ترجیح میدم اول نمونه عمیق تر رو برداری و بعد اقدامات درمانی رو انجام بدی مثل لیزر و .... ،،چون اگر ازمایش خطا شده باشه و اچ پی وی باشه ویروس پخش میشه و فقط اجازه فریز داری ،قبل از نمونه برداری مجدد کاری انجام نداره.اول نمونه برداری مجدد و بعد اقدام درمانی .
الان من بین نظر این دوتا پزشگ گیر افتادم و واقعا نمیدونم چکار کنم میشه راهنمایی بفرمایید حرف کدوم رو گوش کنم؟نمونه عمیق تر بدم یا لیزر کنم و در حین لیزر نمونه پاتولوژی عمیق تر رو بدارن؟

  • دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸( 1 هفته پیش)
  • وضعیت : بسته شده

دکتر عباس انتظاری

سلام جانم
البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی حتی سواب واژینال نیز برای HPV PCR کافی است و معمولا نیازی به نمونه برداری های خیلی عمیق نیست مگر اینکه پزشک به موارد دیگری مشکوک باشد
موفق

  • دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۷:۵۹( 1 هفته پیش)

 

 

از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند