آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر فرگل چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام عکس های ارسالی زگیل هستد؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم 

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی سه تشخیص افتراقی مطرح است 

      اولین و شایعترین : زگیل تناسلی

      دومین تشخیص: مولوسکوم 

      سومین تشخیص: اسکین تگ 

      در اینگونه موارد نیاز به انجام تست HPV PCR و ارزیابی های سیتوپاتولوژیک است

      موفق

  • تصویر کاربر شقایق چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من مدتیه مشکوک به زگیل تناسلی شدم بخاطر ضایعات ریز و خارش داری که روی ناحیه تناسلی پیدا کردم و چندتا برجستگی ریز کنار هم در ناحیه لابیا مینور که متخصص زنان گفتن زگیله و آلدرا دادن از اونجایی که فعلا نمی تونم لیزر کنم و تیغ هم نمی شه استفاده کرد برای از بین بردن موهای زائد تناسلی می تونم از اپیلاسیون استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم 

      بهترین روش از بین بردن موها استفاده از پودر موبر با کرم موبر است 

      سایر روش ها ممنوع است 

      موفق

  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    خانومی هستم 37 ساله
    همسر بنده حدودا 5 سال هست که با خانومی در ارتباط هستن
    به تازگی متوجه شدم که اون خانم hpv16 دارن و البته سفیدک هایی هم روی الت همسر بنده بوده که تقریبا دو الی سه سال هست که ظاهر میشن و وقتی خوب میشن جاشون با رنگ متفاوت میمونه
    در حال حاظر خودم مشکل خاصی نداشتم نه برجستگی رو تو ناحیه تناسلی م دیدم نه مورد مشکوکی بوده فقط به خاطر کم بودن رابطه جنسی م کیست خونی توی تخمدان به اندازه 8 سانت به وجود اومده که البته یه خانم دکتر فرمودن احتمالا به خاطر کم شدن رابطه جنسی میتونه باشه

    حالا دوتا سوال دارم
    اول اینکه ممکنه همسر بنده از اون خانم این ویروس و گرفته باشن و به من انتقال بدن ؟؟ جواب نمونه برداری hpv همسرم منفی بوده
    ولی اگه منفی بوده پس اون سفیدک ها که شبیه تاول هستن چیه ؟؟

    دوم اینکه مشکل کیست من میتونه به این ویروس ربطی داشته باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۵ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم 

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی در صورتی که آزمایش منفی باشد می توان با اطمینان تا حدود بسیار زیادی مطمئن بود که فرد آلوده نیست

      ضایعاتی که ذکر کردی ممکنه اگزما یا پسوریازیس باشد که معمولا دوره درمانی طولانی مدتی دارند

      کیست های تخمدانی معمولا اربتاطی با ویروس ندارد

      معاینات ادواری را پیگیری کن

      موفق 

  • تصویر کاربر حدیث شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید دکتر یه مدتی است ک کف پای پدرم زخمی دارد ک علتش نامشخص است و حس میکنیم ک یا میخچه یا زگیل یا قارچ ک پدرم رو این حساب از درمان های خانگی استفاده کرد و کف پا بدتر شده و زخم حالت چرکی پیدا ورد میخواستم لطفا کمک کنید ممنونمممم.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم 

      بهتره در اولین فرصت برای نمونه برداری از ضایعه و ارزیابی سیتوپاتولوژی به پزشک مراجعه شود 

      از هر گونه دستکاری ناحیه پرهیز شود 

      موفق

  • تصویر کاربر پگاه چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان اگر دست به ناحیه تناسلی بخور تو دستشوی موقع شستن بعد یه قطره اب از دست بخوره به صورت باعث میشه صورت الوده بشه؟و انتقال پیدا کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      احتمال انتقال آلودگی در این شرایطی که ذکر کردی وجود ندارد

      موفق

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    وقتی دچار زگیل تناسلی هستم و دارم از لیزر موهای زائد برای قسمت بیکینی استفاده میکنم،باعث میشه که زگیل بیشتر بشه یا مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      علیکم السلام

      در این شرایط لیزر موهای زائد بیکینی ممنوع است زیرا باعث تشدید ضایعات و گسترش آنها می گردد

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    چنتا جوش مانند در پوست کنار الت من بوجود امده بود که چند مدت هم داروی زگیل تناسلی زدم ولی تاثیر نکرد. میشه لطفا بفرمایید نظر شما چیست؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه فولیکولیت یا هرپس مطرح باشه. ممکن است نیاز به درمان های طولانی مدت باشد.

      همچنین در برخی از موارد ممکن است ضایعات پس از بهبودی مجددا عود کند

      علی الحساب روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن و لباس گشاد نخی بپوش

      به هیچ عنوان از تیغ استفاده نکن

      روزانه 4 بار پماد آسیکلوویر بزن

      در صورت عدم بهبودی طی یک هفته اینده بهتره برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری یا ارزیابی های تکمیلی باشد

      موفق

  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من ۳۲ ساله و متاهل هستم امروز جواب hpv گرفتم در نوع های ۵۸ و ۵۹ و ۶ مثبت شد هیچگونه علایمی از زکیل رو ندارم نه من و نه همسرم. روابطی خارج از چارچوب نداشتیم فقط اینکه خیلی ورزش میکنم می خواستم ببینم احتمال الودگی من بر اثر چی هست؟ ایا ممکنه از سالن ورزشی باشه؟ ممکنه جواب ازمایش اشتباه باشه؟ این نوع ها پر خطرند؟ ایا به طور کامله کامل درمان میشن؟ دکتر به من واکسن کارداسیل رو دادن که در سه دوره برنم، می خواستم ببینم بعدش کامل درمان میشم؟ همسرم هم باید استفاده کنه؟ خیلی میترسم
    هنوز فرزند نداریم ایا احتما انتقال در حین بارداری هست؟ روابط جنسی باید چه جوری باشه؟ چون دکتر فقط به من واکسن دادن اگربعد بهبودیه من احتمال این هست دوباره اگر همسرم داشته باشه به من منتقل بشه؟لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۸ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      از زمان ورود ویروس تا زمان بروز علائم، حداقل 3 هفته و حداکثر 10 سال است یعنی ممکن است ویروس از سالها پیش در بدن خودت یا همسرت وارد شده باشد

      شایعترین راه انتقال ویروس تماس جنسی با فرد آلوده است اما سایر راه ها عبارتند از استخر ، سونا ، سالن های اپیلاسیون، لیزر موهای زائد، سالن های بدنسازی و هر نوع تماس پوستی با سطح آلوده ....

      احتمال اشتباه یا خطا همواره وجود دارد ولی خیلی زیاد نیست

      سروتیپ 6 کم خطر و دو مورد بعدی پر خطر هستند

      شانس مهار ویروس به شرط تقویت سیستم ایمنی وجود دارد

      گارداسیل معمولا کمک کننده است 

      بارداری زیر نظر پزشک متخصص زنان بلامانع است ولی زایمان بهتره سزارین باشه

      در این شرایطی که ذکر کردی بهتره یک کولپوسکوپی نیز برات انجام شود و پس از آن در خصوص رابطه جنسی اظهار نظر مقدور است

      معاینات ادواری را پیگیری کن

      موفق

       

  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام دکتر جان. من ۲۲ سالم هست و تا حالا رابطه‌ی جنسی با کسی نداشتم ولی دو سه ماهی هست که متوجه شدم که یک زائده کوچیک هم رنگ پوست و دو برجستگی کوچک تر روشن تر از پوست (هر سه نزدیک به هم) در سمت راست ناحیه زیر شکم کمی بالاتر از آلت ( عکس اول) و همچنین یک برجستگی روشن تر از پوست در همین ناحیه ولی سمت چپ (عکس دوم) شدم. من وقتی ۱۳ ۱۴ ساله بودم چند تایی زائده‌ی گوشتی روی صورتم و گردنم و بالای چشمم ایجاد شد که دکتر سوزاندشون . از همون موقع یک زائده گوشتی هم روی کیسه‌ی بیضه داشتم که دیگه درمانش نکردم و بزرگ‌تر یا تکثیر هم نشد(عکس سوم). حالا با توجه به این شرح حال آیا این ها زگیل تناسلی هستند؟ خیلی نگران هستم و از اینکه جواب مثبت باشه خیلی میترسم. بیشتر به خاطر انواع پر خطرش نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس های ارسالی احتمالا سبوریک کراتوزیس یا زگیل تناسلی مطرح باشد

      نگران نباش ولی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      در اکثر موارد کم خطر است

      موفق

  • تصویر کاربر نسیم دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من در سن ۳۹ سالگی مدت ۹ ماه است که درگیر آکنه هستم و تمام آزمایشاتم هم نرمال بودند. الان دو دوره آنتی بیوتیک ریفامپین ( یک ماهه) مصرف کردم که بیفایده بوده. یک دوره سه هفته ای هم مینو سایکلین خوردم که به دلیل ریزش موی شدید ترکش کردم. انواع کرمها و ژلهای موضعی را هم مصرف کردم که همه بی نتیجه بوده است. دکتر مصرف راکوتان را پیشنهاد کرده که به دلیل احتمال بارداری ردش کردم. آیا شما پیشنهادی دارین؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است.

      برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود

      راکوتان معمولا عوارض متعددی دارد و بهتره با احتیاط بسیار فراوان استفاده شود و ترجیحا آخرین اقدام باشد

      نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد

      موفق

درحال دریافت اطلاعات

 

برای طرح سوال با تلگرام کلیک کنید