آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر سعید.م یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام. ی سه ماه هست ک بالای ناحیه تناسلیم ی چیزی شبیه جوش زده بود ک من نمیدونتسم و موقع اصلاح کردن باتیغ باعث شدم ک کنده شه و خونریزی کنه. ی مدت کلا نبود . هفته قبل دوباره به این شکل ک براتون فرستادم ظاهر شد. رفتم دکتر پوست گفت ک باید فریز شه. کرایو انجام دادم. سوالم اینه ک این زگیله تناسلیه؟ایا ممکنه ک زگیل معمولی باشه؟تواین ناحیه زگیل تناسلی میزنه؟
    1. تصویر کاربر سعید.م یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 روز پیش)
      سلام اقای دکتر منتظر جوابتونم.
    2. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه زگیل تناسلی یا سبوریک کراتوزیس یا حتی زگیل غیر تناسلی مطرح باشه. ممکن است نیاز به درمان های طولانی مدت باشد. همچنین در برخی از موارد ممکن است ضایعات پس از بهبودی مجددا عود کند 

      یکی از روش های درمانی کرایوتراپی است 

      نگران نباش و مطابق فرمایش پزشک معالجت روند درمانی را پیگیری کن

      در صورت صلاحدید پزشک معالج نمونه برداری نیز ممکن است ضروری باشد

      موفق

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهارک یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    اقای دکتر
    من ب×××× هستم چند دقیقه پیش بر اساس عکس ارسالی تشخیص وستیبولار پاپولوزیس رو دادین.
    اقای دکتر من به راهنمایی شما نیاز دارم چون شب و روزم با استرس میگذره. من دختر هستم و در واقع هفت ماه پیش من دو تا رابطه سطحی داشتم و اون موقع نمی دونستم اگه کسی زگیل رو بدنش نباشه هم ممکنه به شخص دیگه ایی انتقالش بده. حالا بعد هفت ماه هر بار کوچکترین جوش یا غیره اون ناحیه میزنه من دیگه شب و روزم یکی میشه. اقای دکتر دو روز پیش رفتم نوبت اول واکسن گارداسیل رو زدم اما هنوزم از اون اتفاق هایی که قبلا افتاده وحشت دارم. به دکتر زنان گفتم ازمایش بنویسه برام. گفتن چون دختر هستی نمیشه و جوابش دقیق معلوم نمیشه.
    اقای دکتر خواهشا به من بگید من هیچ راهی ندارم بفهمم سالم هستم؟ هیچ آزمایشی نیست؟ اخه تا کی باید فکر اون هفت هشت ماه پیش رو بکنم؟ باور کنین استرس داغونم کرده.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام دخترم

      همانگونه که اشاره کردم عکس ارسالی نشان دهنده وستیبولار پاپولوزیس است

      نیازی به آزمایش نیست

      واکسن ها را ادامه بده

      معاینات ادواری را پیگیری کن

      نگران نباش

  • تصویر کاربر بهارک شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام مجدد اقای دکتر
    من ب××××× هستم همون که دیروز براتون دو تا عکس فرستادم و شما فرمودید احتمالا وسیتبو پولازیس هست. من یه عکس دیگه از همون قسمت منتها با زوم خیلی زیاد هم می فرستم. از خیلی نزدیک گرفتم. ببینید همونی هستش که دیروز فرمودید؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی عکس ارسالی بیشتر نشان دهنده وستیبولار پاپولوزیس است

      موفق

  • تصویر کاربر بهارک جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من دو تا عکس براتون می فرستم. ببینید اینا ممکنه زگیل تناسلی باشه؟ خیلی نگرانم. اینا داخل ناحیه تناسلیم هست
    من دختر هستم و ۳۱ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی  ستیبولار پاپولوزیس  مطرح باشد که معمولا نیاز به درمان ندارد ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است. 

      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد. بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      موفق

  • تصویر کاربر پگاه جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان اگه به ضایعه محلول ورومال بزنیم و سفید بشه به این معنیه که زگیل تناسلیه؟ یعنی این محلول فقط زگیلو سفید میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی در صورتی که زگیل مقعدی مطرح باشد استفاده از فطره ورومال کمک کننده نیست و سفید شدن به معنی آغاز فرایند آسیب بافتی است 

       معمولا مهمترین اقدام در اینگونه موارد تقویت سیستم ایمنی بدن است واکسن گارداسیل ممکن است کمک کننده باشد سعی کن از سیگار و الکل و استرس پرهیز کنی از مصرف غذاهای چرب پرهیز کن میوه و سبزیجات تازه مصرف کن ویدئو زیر را با دقت ببین چون به صورت خلاصه روند بیماری و درمان را توضیح دادم

      معاینات ادواری و ارزیابی های مکرر سالانه بسیار کمک کننده است بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری باشد بهترین و سریعترین روش درمانی که کمترین میزان عود را دارد لیزر است که فیلم لیزر را هم برات گذاشتم تا ببینی

      ممکنه نیاز به درمان داروئی با پدوفیلین یا کرایوتراپی نیز باشد

      موفق

  • تصویر کاربر Asd سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر بنده چند ماهي هست حدودا ٦ ماه بعد رابطه جنسی دانه هاي سفيد روي بدنه آلت و هم چنين دانه هاي صورتي در نزديكي آلتم مشاهده ميكنم،ميخواستم بپرسم تشخيص شما چيست؟و راه درمانش چيه،البته دو تا عكس ميفرستم ملاحظه بفرماييد،ببخشيد وقتتونو گرفتم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه مولوسکوم یا فولیکولیت یا زگیل تناسلی مطرح باشه.

      ممکن است نیاز به درمان های طولانی مدت باشد. همچنین در برخی از موارد ممکن است ضایعات پس از بهبودی مجددا عود کند

      علی الحساب روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن و به هیچ عنوان از تیغ استفاده نکن

      بهتره برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری یا ارزیابی های تکمیلی باشد موفق

  • تصویر کاربر hhhhhhh شنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر
    خواستم بپرسم احتمال انتقال بيماري زگيل تناسلي از طريق بوسيدن (french kiss)شخصي كه قبلاً اورال سكس با شخص مبتلا به اين بيماري داشته چقدر ه؟ و آيا تو آزمايشهاي پاپ اسمير مشخص ميشه ؟ اگر بله ، بعد چه مدت اين آزمايش رو بايد انجام داد تا نتيجه مشخص شه؟
    ممنون از پاسخگوييتون
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      اجتمال انتقال در این شرایط زیاد نیست 

      در صورت بروز هرگونه علائم مشکوک بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر نتیجه آزمایش پاپ اسمیر من منفی ولی hpv مثبت شده برای تیپ شش .الان باید چکار کنم آیا این یعنی دهانه رحم زگیل دارد وباید لیزر کنم؟در ضمن من بیماری ام اس دارم و سیستم ایمنی ضعیفی دارم.چون قرصهای فینگولیمودو میخورم که سیستم ایمنی مرا تضعیف میکند.ممنون میشم راهنمایی کنید که معنی این آزمایش چیست و من باید چکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      هر گونه تفسیر نتایج آزمایشگاهی به عهده پزشک معالج است ولی ویروس از نوع کم خطر است 

      نگران نباش و مطابق فرمایشات پزشک معالج اقدام کن

      موفق

  • تصویر کاربر M سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، وقتتون بخیر. من قبلا تعدادی مولوسکوم خیلی ریز داشتم که متخصص زنان کرایو کردن و الان درگیر درمان اسکار ناشی از کرایو هستم که خداروشکر به خاطر استفاده از استراتامد و سیلیکون شیت، برجسته نشد و الان فقط رنگ متفاوت و روشن از سایر بافت ها داره که با چندتا از همکاراتون صبحت کردم و یکی فرمودن مدتی از ترکیب کترل + پروتوپیک استفاده کنم و بعد میکرونیدلینگ تا لک ها شروع به ساخت ملانین کنن. یکی دیگه از همکاران فرمودن به جای میکرونیدلینگ از نوردرمانی یا اگزایمر استفاده کنم. خواستم نظر شمارو درباره درمان لک ها بدونم؟
    و اینکه الان چندتا مولوسکوم دیگه ظاهر شده که یکی از همکاران میگن همون کرایو انجام بشه یکی دیگه فرمودن با ال من برداشته بشه... راستش من از هردو روش متنفرم. خواستم بدونم شما نظر دارویی یا درمان بدون ایجاد اسکار و لک در نظر ندارید؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      در اکثر موارد با تقویت سیستم ایمنی بدن امکان مهار ویروس مولوسکوم وجود ندارد

      روش های مختلف درمانی برای حذف فیزیکی ضایعات وجود دارد

      در صورتی که از روش های قبلی رضایت نداشتی ممکنه بتوان از روش های دارویی نظیر KOH استفاده نمود

      موفق

  • تصویر کاربر مریم شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آیا در درمان با لیزر خطر ابتلا به انواع دیگر زگیلها از مریض قبلی نیست ؟ایا بعد از درمان با تقویت سیستم ایمنی بدن کلا ویروس از بدن خارج میشود واگر بلی چقدر طول میکشد تا کلا بدن از این ویروس پاکسازی شود؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      معمولا لیزر CO2 برای درمان زگیل تناسلی استفاده می شود که شانس انتقال ویروسی وجود ندارد

      شانس مهار ویروس به شرط تقویت سیستم ایمنی طی 6 ماه تا 2 سال حدود 85 درصد است

      موفق

درحال دریافت اطلاعات

 

 

از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند