آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر
    عسل
    جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 1 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام آقای دکتر.اگر مقعد مشکوک به زگیل تناسلی بود ممکنه اون زگیل به واژن هم برسه؟
    واینکه اگر واژن آلوده شد برای دختران باکره چجوری نمونه برداری میکنن که پرده آسیب نبینه؟

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      جمعه ۱۳ تیر ۹۹( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      احتمال انتقال به سایر نواحی منجمله واژن نیز وجود دارد

      برای نمونه برداری از سواب استفاده می شود

      نگران نباش و برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کن

      موفق

  • تصویر کاربر
    عسل
    پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۹( 1 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.من چندباری با همسرم که عقد بودم رابطه مقعدی داشتیم.اسفند رفتم دکتر زنان برای عفونتی که داشتم و معاینم کردن و گفتن در ناحیه مقعدت یک ضایعاتی هست و قبلا بوده؟؟؟و من نه متوجه شده بودم و نه دیده بودم.بعد گفتن بعد سه چهارماه دوباره بیا.چندروز پیش رفتم گفتن بیشتر شده و خطرناکه.گفتن باید نمونه برداری کنم و....تا مشخص بشه.من باکره ام.خیلی استرس دارم.هنوز مطمین نشدن که چی هست بیماری و علتش چیه ولی گفتن احتمالا از رابطه مقعدی هست.حالا سوال من اینه که برای نمونه برداری که مشخص بشه چه بیماری ای هست و باید چیکارکنن پرده بکارتم آسیب میبینه؟؟؟؟نمونه برداری برای دختران باکره جوری نیست که آسیب نبینه؟؟؟چون من جداشدم و دلم نمیخواد پرده بکارتم آسیب ببینه.خیلی نگرانم.تروخدا کمکم کنید

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۹( 1 هفته پیش)

      سلام جانم

      معمولا نمونه برداری از مقعد آسیبی به پرده بکارت نخواهد زد

      در صورتیکه زگیل مقعدی مطرح باشد بهتره هر چه سریعتر تحت درمان قرار گیرد

      نگران نباش. احتمالا واکسن گارداسیل نیز کمک کننده باشد

      موفق

  • تصویر کاربر
    اشرف
    یکشنبه ۸ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    وقتتون بخیر
    برای معاینه پیش دکتر زنان رفتم و زخمی بهم نشون دادن توی رحمم به اندازه یک سانت خط قرمز بود و دورش التهاب، منتها چون اسرار به لیزر داشتن و مدام مبلغو میفتن و تاکید کردن همون روز یا فردا برم پیششون، شک کردم و سرچ کردم تا این سایتو پیدا کرد و امیدوارم بتونین بهم کمک کنین، به نظرتون پیش دکتر زنان برم بازهم و یا مستقیم برم کلینیکی برای درمان hpv؟!

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      یکشنبه ۸ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی علل متعددی برای زخم دهانه مطرح است

      شایعترین علل عبارتند از، عفونت های باکتریایی، الودگی HPV، ضایعات پیش بدخیم یا بدخیم دهانه رحم

      معمولا اولین اقدام پاپ اسمیر و HPV PCR است. 

      بهتره یک ارزیابی دقیقتر برات انجام بشه

      موفق

  • تصویر کاربر
    هادی
    شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام شرمنده دارویی برای رفع نازکی پوست الت تناسلی معرفی کنیدباتشکر

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام

      تقریبا هیج دارویی تاثیر کامل ندارد

      بهتره الگوی رابطه جنسی اصلاح شود

      فعلا پماد کالندولا بزن

  • تصویر کاربر
    حمید
    شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام دکتر
    من ۵ ماه پیش رابطه داشتم و از فرداش دچار سورش شدم و الان مدتیه ک بی حال و علایمی شدید داشتم تا ازمایش vdrl مثبت شد و fta abs هم weakly pos شد
    درمان پنی سیلین گرفتم ایا من مبتلا بودم ؟
    مورد بعدی ایا سفلیس سوزش الت و مقعد داره؟

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      با توجه به شرایطی که ذکر کردی 

      احتمال ابتلا به سفلیس دور از ذهن نیست

      سفلیس به تنهایی سوزش یا درد ندارد

      موفق

  • تصویر کاربر
    علی
    شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    با سلام واحترام، بنده از بهمن ماه درگیر تبخال تناسلی شدم تا الان سه بار ویزیت اینترنتی شدم، بار ۶ ماه پیش اولین تبخال زد در یک ناحیه مشخص ، بار دوم دو ماه بد دقیقا همونجا قبلی زد یه دونه، بار سو‌م دو‌ماه بعد بسیار شدید بود حدود ۲۰ تا تبخال کوچک
    من بعد از بار سوم که اول اردیبهشت امسال زد بعد از خوردن ۱۰ روز آسیکلوویر هر ۶ ساعت یک عدد، برای پیشگیری از عود مجدد هر ۱۲ ساعت یک عدد اسیکلوویر ۴۰۰ میخوردم تا امروز که دو ماه از بهبودی دفعه اخر زده که دو‌باره تبخال زدم ، این دفعه بسیار بسیار کوچک و در ناحیه دیگر از موارد مشابه قبلی
    من چهارتا عکس میفرستم براتون هر کدوم مربوط به یک دوره میشود، عکس آخر مربوط به این دوره است.
    در نهایت اینکه مصرف مداوم اسیکلوویر کمکی به عدم عود مجدد یا ضعیف شدن عود مجدد میکنه ، ادامه بدم یا قطع کنم هر موقع زد استفاده کنم
    ممنون از لطف شما

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      شنبه ۷ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      با توجه به شرح حالی که ذکر کردی و عکس ارسالی شواهدی از تبخال تناسلی در این دوره مشاهده نمی شود

      مصرف مداوم آسیکلوویر توصیه نمی شود و فقط در فاز علامتدار توصیه می شود

      موفق

  • تصویر کاربر
    الی
    دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام خیته نباشید.
    من با دستگاه الکس که تماس مستقیم با پوست داره لیزر بیکینی انجام دادم و آخرین جلسه ای که رفتم بهمن ماه بود.سه هفته پیش مشکلی برام پیش اومد که رفتم دکتر تشخیص تبخال تناسلی دادن و واقعا خیلی ذهنم توی این مدت درگیره همش سرچ می کنم توی گوگل که ببینم ممکنه از دستگاه گرفته باشم یا نه.متاسفانه بعضی سایتا نوشتن ممکنه و بعضیا میگن فقط از راه تماس جنسی منتقل میشه.
    می خواستم بپرسم تبخال تناسلی ممکنه از طریق دستگاه لیزر منتقل شه؟من باکره هستم و دو هفته پیش روی واژنم و داخلش چند تا جوش داشتم که ظاهرشون با جوش معمولی فرق نداشت اما سوزش و خارش داشت و به مقعد هم سرایت کرد و توی قسمت لابیا التهاب و ورم ایجاد شد و احساس درد می کردم.پریود هم شدم و فکر کنم باعث تشدیدش شد و موقع ادرار سوزش داشتم.به پزشک مراجعه کردم گفتن تبخاله.با توجه به این که رابطه جنسی نداشتم ممکنه از لیزر بیکینی گرفته باشم یا امکانش هست پزشک اشتباه کرده باشه؟با آزمایش خون میشه مطمئن شد؟با توجه به این موضوع که چند روز قبل از ایجاد جوش ها از یه شوینده جدید عطردار برای شستن واژن استفاده کردم.ممکنه حساسیت پوستی باشه و با تبخال اشتباه گرفته باشن؟
    امکانش وجود داره این ویروس از قبل وارد بدنم شده باشه و الان عود کرده باشه؟
    خیلی ناراحتم و امیدوارم تشخیص اشتباه بوده باشه.چون جایی که لیزر رفتم مطب دکتره و کلینیک غیرمجاز یا آرایشگاه نیست.البته لیزر رو تکنسینشون انجام میده و تا جایی که میدونم ضد عفونی انجام میدن و روکش تخت رو هم واسه هر بیمار عوض می کنن.
    احتمال این وجود داره که ویروس از یه طریق دیگه قبلا وارد بدنم شده باشه و علائمش الان مشخص شده باشه؟
    برام دارو تجویز کردن الان فقط داخل واژنم یکم زخم مونده.
    ممنون میشم پاسخ بدید.

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      شانس انتقال ویروس هرپس از طریق لیزر های تماسی وجود دارد ولی این شانس بسیار ناچیز است

      شانس اشتباه تشخیصی با توجه به شرایطی که ذکر کردی زیاد است 

      توصیه می کنم برای اطمینان بیشتر یک تست خونی Anti HSV I-II IgG, IgM برات انجام شود

      نگران نباش

  • تصویر کاربر
    ر.غ
    دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام اقای دکتر
    ممنونم از پاسخ پرسش قبلیم
    اقای دکترمن ب پزشک زنان مراجعه کردم و ایشون هم تشخیصشون مشکوک ب تبخال بود و فعلا ی سری پماد (آلوویر 5%,موپیکا٢٪؜) دارو (آفالکس۵٠٠و آسکلوویر۴٠٠ و سیتریزین)بهم دادن که،الان تعداد دانه ها بیشتر شده و سرشون سفید رنگ هست .همین داروهارو استفاده کنم بهبودی حاصل میشه .؟
    من حس میکنم دونه ها دارم کم کم زیاد میشه ایا این روندطبیعی ؟
    الان دو روزی هست که دارو و پماد رو مصرف میکنم و روزانه با بتادین محل تبخال ها رو تمیز میکنم
    اقای دکتر من شدیدا استرس دارم و میترسم برای ازدواج در اینده به مشکل بخورم .
    اگه من ازمایش هرپس تناسلی رو بدم و جوابش مثبت باشه اسم من به عنوان بیمارhpv ثبت میشه و بعد ها برام مشکل ساز میشه ؟
    وسوال اخر اینکه من که تبخال تو ناحیه مقعدم هست احتمال داره در حال حاضر دهانم هم بزنه ؟
    در حال حاضر هیچ کدوم از اعضای خانوادم از بیماریم اطلاع ندارن و واقعا شرمندم

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      دوشنبه ۲ تیر ۹۹( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      عامل تبخال HSV است نه HPV نگران نباش

      روندی که ذکرکردی معمولا در تبخال ساده دیده نمی شود و ممکن است در برخی موارد هموراه با فولیکولیت (چیز مهمی نیست نترس) به این صورت تظاهر کند

      در آینده مشکلی برای ازدواج پیش نخواهد آمد

      اصلا HPV با ربطی به تبخال ندارد

      نگران نباش و مطابق فرمایش پزشک معالجت اقدام کن

      موفق

  • تصویر کاربر
    آریا
    یکشنبه ۱ تیر ۹۹( 3 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام آقای دکتر
    من حدود چند سالی هست که دانه های زیر پوستی قرمز روی دست و همچنین آلت تناسلیم که اضافه نمیشن یا خیلی خیلی کم اضافه میشن
    هیچ علائم یا دردی ندارند و اینکه من تا کنون هیچ رابطه ای نداشتم
    حدود ۴ ۵ سال پیش هم گال گرفتم که درمان شدم
    بسیار بسیار ممنون

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      یکشنبه ۱ تیر ۹۹( 3 هفته پیش)

      سلام جانم

      چنانچه پاپول مرواریدی آلت یا لیکن نیتیدوس مطرح باشد معمولا نیاز به درمان ندارد

      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.

      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      موفق

  • تصویر کاربر
    رها
    جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 3 هفته پیش)

    مشاهده پرسش

    سلام گشاله ران همسرم ی زیگیل کوچک زده نیاز ب درمان دارد

    1. تصویر کاربر
      دکتر عباس انتظاری
      جمعه ۳۰ خرداد ۹۹( 3 هفته پیش)

      سلام جانم

      بهتره برای درمان اقدام شود در مراحل اولیه درمان دارویی با پدوفیلین موثر است

      موفق

درحال دریافت اطلاعات

 

برای طرح سوال با تلگرام کلیک کنید