منو

Search
Close this search box.

توصیه های طلایی دکتر جوش صورت در تهران

توصیه های طلایی دکتر جوش صورت در تهران

فهرست مطالب

خیلى از ما براى مقابله با جوش ها و آکنه هاى پوستى، که اغلب نشانه هاى مقابله بدن با چیزى است، به دکتر جوش مراجعه می کنیم. به هر حال دکتر جوش صورت بهتر می تواند توصیه ها و گزینه هاى درمانى مخصوص و مرتبط با هر نوع آکنه و یا عارضه پوستى را به شما ارائه دهد.

آیا ژل ها، کرم ها و پاک کننده هایى که بدون نسخه از داروخانه تهیه کرده اید، دیگر موثر نیستند؟

آکنه هاى ملایم تا متوسط با استفاده از کرم ها، ژل ها، و پاک کننده هایى که بدون نسخه از داروخانه ها تهیه شده اند، طى مدت چهار تا شش هفته از بین خواهند رفت. این محصولات معمولا شامل پراکسید بنزوئیل و اسید سالیسیلیک هستند. اما در موارد مزمن و شدید حتما بررسى یک دکتر جوش صورت نیاز هست.

پزشکان مى توانند براى باز کردن منافذ بسته پوست و مهار چربى اضافى پوست، رتینوئیدهاى موضعى قوى تجویز کنند.

درمان هاى خوراکى مانند مصرف قرص هاى آنتى بیوتیکى، قرص هاى جلوگیرى از باردارى و ایزوترتینوئین را مى توان براى جوش هاى هورمونى عمیق تر ( جوش هایى که هرگز به سطح پوست نمى رسند و مانند آکنه ها ظاهر نمى شوند) تجویز کرد.

اگر ساکن تهران هستید بهتر است از مصرف داروهاى داروخانه اى دست بردارید و به یک متخصص جوش صورت در تهران مراجعه کنید، چرا که اغلب بسیارى از مردم به دلیل استفاده از یک داروى اشتباه که خودشان از داروخانه تهیه مى کنند دچار جوش و آکنه پوستى مى شوند.

 

آیا جای جوش ها خواهد ماند؟

درمان جوش زیر پوستی صورت

آکنه کیستى ( یک نوع آکنه ملتهب و متورم که در اثر آسیب دیدگى دیواره فولیکول به وجود مى آید) و نودل ها ( گره هایى که دردناک هستند و به صورت یک توده در زیر پوست پدید مى آیند)، از سر سخت ترین انواع آکنه در رابطه با درمان هستند، خصوصا اگر درمان آن ها زیر نظر یک متخصص جوش انجام نشود.

اگر از یک نوع آکنه جدى و مزمن مانند آکنه کیستى رنج مى برید، داروهایى که بدون نسخه از داروخانه ها تهیه مى کنید هرگز آن را درمان نخواهد کرد. و این دست و آن دست کردن براى مشاوره با یک متخصص و عقب انداختن این مساله فقط درمان این آکنه را سخت تر خواهد کرد. پس بهتر است راهى را که مى خواهید آخر بروید، همان اول بروید و با دکتر جوش صورت مشورت کنید.

سعى کنید با وسوسه کندن یا ترکاندن آکنه هاى کیستى و نودل ها مقابله کنید، چرا که کندن آن ها باعث بروز زخم هاى مزمن و یا آسیب هاى دائمى به پوست مى شود.

توصیه های ضروری در رابطه با جوش صورت

به عنوان یک قاعده کلى، اگر پوست شما چرب است، صورت خود را دو بار در روز با یک پاک کننده حاوى اسید سالیسیلیک شستشو دهید و اگر پوست شما خشک است، صورت خود را به همین روش با یک پاک کننده فومى ملایم، شستشو دهید.

نکته طلائى: اجازه دهید که پاک کننده براى یک تا دو دقیقه بر روى پوست صورت شما باقى بماند. این کار باعث مى شود اجزاء اپیدرمى پوست فعال شوند. و در نهایت براى مقابله با جوش هاى مزمن مى بایست حدود شش بسته کرم حاوى پراکسید بنزوئیل استفاده کنید.

اگر با رعایت این اصول جوش ها و آکنه هاى پوستى شما از بین نرفتند، حتما براى مشاوره با پزشک خود اقدام کنید.

آیا جوش و  آکنه هاى پوستى اعتماد به نفس شما را کم کرده است؟

تقریبا ٨۵ درصد از نوجوانان، ٢۵ درصد از آقایان بزرگسال، و ۵٠ درصد از خانم هاى بزرگسال در طول عمر خود با آکنه و جوش مواجه شده اند. براى نوجوانان و هم به طور مشابه براى بزرگسالان، کنار آمدن با بروز اختلالات پوستى به طور مکرر و مداوم، مى تواند خیلى سخت و طاقت فرسا باشد و بدون در نظر گرفتن سن و سال این مساله اغلب باعث ایجاد اضطراب، افسردگى و ناراحتى در فرد مى شود.

در واقع، بر اساس مقاله اى که در مجله بریتانیایى تخصصى پوست (the British Journal of Dermatology) به چاپ رسید، افرادى که مبتلا به آکنه هستند مشکلات اجتماعى، عاطفى و روانى خاصى را تجربه مى کنند که افراد مبتلا به بیمارى هاى خاص چون دیابت، صرع، و آرتریت آن ها را تجربه کرده اند.

آکنه یا جوش چیست؟

آکنه یا جوش یک اختلال پوستی است که معمولاً در سنین نوجوانی شروع می شود و تا آخر جوانی ادامه می یابد لذا درمان جوش همواره از دغدغه های جوانان می باشد. آکنه ولگاریس یکی از شایع ترین بیماری های پوستی است  میزان شیوع این بیماری از اواسط قرن بیستم و همگام با گسترش روند صنعتی شدن جوامع در تمامی سنین رو به افزایش نهاده است.

درمان جوش

حدود 85 درصد افراد در زندگی یک بار به این عارضه مبتلا می شوند، هر چند شیوع این عارضه در دوران نوجوانی و بلوغ و هم زمان با ترشح هورومون های جنسی است.

لیکن در دهه های بعدی زندگی و حتی تا بزرگسالی نیز قابل مشاهده است بر اساس مطالعات انجام شده سالیانه قریب به 40 تا 50 میلیون نفر در ایالات متحده به آکنه مبتلا می گردند و هزینه سالیانه درمان آکنه در ایالات متحده بالغ بر یک میلیارد دلار برآورد گردیده است.

آکنه یا جوش جوانی، شایعترین بیماری مزمن پوستی در سنین بلوغ و نوجوانی می باشد. شیوع ضایعه به حدی است که در برخی از فرهنگ ها آنرا یک حالت طبیعی و فیزیولوژیک  در دوران بلوغ تلقی می نمایند.  بیماری ممکن است حتی قبل از بلوغ نیز آغاز گردد و گاهی مواقع زودرس ترین تظاهر بلوغ می باشد. بیشترین شیوع بیماری در سنین 13 تا 19 سالگی است.

درمان جوش 1

هم چنین شیوع این عارضه در ایران 40 تا 75 درصد در جمعیت نوجوان ایران است هر چند آکنه زندگی را تهدید نمی کند ولی به علت اسکارهای نازیبا و ضایعات پوستی، بار روحی روانی آن بسیار زیاد است ،به طوری که احتمال بروز مشکلات روانی هم چون افسردگی ،اضطراب، خشم، فوبیای اجتماعی، دوری گزینی از اجتماع و حتی خودکشی در میان مبتلایان بیشتر است.

مکانیسم ایجاد و عوامل زمینه ساز

اساس ایجاد آکنه و جوش ، اختلال در ترکیب و شدت چربی ترشح شده از غدد چربی و همچنین اختلال در روند و شدت شاخی شدن پوست است.

درمان جوش چیست

این تجمع چربی و سلول موجب رشد میکروبی به نام پروپیونی باکتریوم آکنه می شود که جزء باکتری های ساکن در فولیکول های مو و غدد چربی است. رشد و تکثیر باکتری سبب تحریک سیستم ایمنی و تجمع سلول های التهابی در محل و ایجاد تورم، قرمزی، گرمی و درد می شود. تاثیر هورمون ها و سایر عوامل را نیز در این بین نمی توان نادیده گرفت.

درمان جوش 2

آشنایی با انواع جوش صورت

جوش های ایجاد شده به شکل ضایعات مختلفی چون کومدون ( جوش سر سفید یا جوش سرسیاه )  یا حفره فولیکولی غیر ملتهب ناشی از انسداد مجرای مو، دانه ها یا ضایعات التهابی برجسته، صورتی رنگ و کوچک یا جوش همراه با چرک زرد و یا سفید، ندول یا ضایعات سفت، بزرگ و دردناک عمقی و کیست یا ضایعات عمقی ، دردناک و پر از چرک و گاهی با جای زخم (اسکار) در پوست دیده می شود.

به هر حال، آکنه و جوش صورت از نظر شدت به سه گروه خفیف، متوسط و   شدید تقسیم می شود. این طبقه بندی برای ضایعات روی صورت در نظر گرفته شده است، ولی برای طبقه بندی آکنه روی سایر اجزای بدن نیز قابل اجرا است.

درمان جوش 3

تشخیص جوش و آکنه

تشخیص آکنه و جوش ، یک تشخیص بالینی است. پزشک با معاینه بالینی بیمار دچار عارضه پوستی و با مشاهده نوع ضایعات، ضمن تشخیص بیماری، شدت آن را نیز تشخیص می دهد تا روند درمان را برای درمان جوش برنامه ریزی نماید. از این روی ارزیابی شدت آکنه و جوش صورت مهم ترین وسیله جهت تعیین راهکار درمانی برای درمان جوش می باشد.

درمان جوش- تشخیص

 

برای اینکه صورتم جوش نزنه چی بخورم؟

اخیراً استفاده از درمان های گیاهی برای درمان جوش به طور فزاینده ای در میان بیماران و پزشکان مورد استقبال واقع شده است. به همین دلیل مطالعات گوناگونی در سراسر جهان صورت می گیرد.

امروزه استفاده از داروهای با منشای گیاهی که دارای خواص ضدمیکروبی و ضدالتهابی هستند برای درمان جوش مورد توجه قرار گرفته است که از بین آنها می توان به آویشن اشاره کرد.

درمان جوش (نقش آویشن)

اخیرا نقش رژیم های غذایی و تغذیه در درمان آکنه برای درمان جوش مورد توجه قرار گرفته است. رژیم غذایی غربی با  ویژگیهایی از قبیل میزان اسید گلیسمیک بالا، مقادیر اندک امگا 3 و مقادیر بالای امگا 6 و اسیدهای چرب ترانس و اشباع، حجم اندک غذاهای گیاهی و حجم بالای غذاهای فرآوری شد با میزان بالاتر ابتلا به آکنه همراه اند و در رژیم های غذایی که دارای اسید گلیسمیک کم، فیبر بالا، ماهی و غذاهای دریایی زیاداند میزان ابتلا به آکنه کمتر است.

عدم وجود آکنه در برخی جوامع روستایی با رژیم های غذایی سرشار از امگا 3 و فیبر بر ارتباط رژیم غذایی با آکنه صحه نهاده اند. به عنوان نمونه در جوامع غیر غربی و غیر صنعتی (مانند اسکیموها) میزان شیوع آکنه بسیار کمتر از مقادیر موجود در جوامع صنعتی است.

با توجه به اثبات نقش تغذیه و رژیم های غذایی و به خصوص آنتی اکسیدان ها در آکنه و اهمیت نقش اسیدهای چرب در این بیماری و درمان آن، و نبود یک مطالعه جامع در مورد نقش اسید چرب آمگا 3 در درمان آکنه، هدف این مطالعه برسی تاثیر درمانی رژیم دارویی حاوی امگا 3 در درمان آکنه می باشد.

عوامل زمینه ساز جوش صورت

هرچند علت دقیق آکنه و عوامل زمینه ساز آن به طور کامل شناخته نشده است ولی تحریک آندروژنیک غدد سباسه و التهاب در واحدهای پیلوسباسه و تکثیر میکروب پروپیونی باکتریوم آکنه (Propionibacterium acnes) نقش مهمی را در ایجاد آن ایفا می کنند.

از طرفی مسائل ژنتیکی بر میزان ترشح سبوم موثرند ولی عوامل محیطی مانند ماهیت رژیم غذایی، نقش مهمی در پیشرفت بالینی ضایعات آکنه بازی می کنند.

روش های مختلف درمان جوش صورت

هدف از درمان جوش ، بهبود ضایعات فعلی و پیشگیری از ایجاد ضایعات جدید است. در این میان توجه به پیشگیری از ایجاد اسکارهای ناشی از آکنه و جای جوش در دراز مدت بسیار مهم است.

از سویی با درمان جوش صورت، اثرات نامطلوب روانی این ضایعات بر روی بیماران در برقراری ارتباطات اجتماعی و مشکلات ناشی از آن نیز به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

درمان جوش 7

در درمان جوش علاوه بر تجویز داروی خوراکی و درمانهای موضعی گاهی تخلیه جوش های سرسیاه، تخلیه کیست ها، تزریق داخل ضایعه ای کورتون (نظیر تریامسینولون)، تخلیه مایع چرکی داخل ضایعات،  استفاده از انواع روش لایه برداری همچنین استفاده از صابونهای حاوی آنتی بیوتیک نیز لازم می باشد.

استفاده از لیزر جوش در بسیاری از موارد آکنه روند درمان را بسیار سریعتر نموده و باعث می شود احتمال آسیب ها و اسکار پوستی به حد اقل برسد و درمان جوش بسیار سریعتر به نتیجه برسد.

در موارد التهابی برای درمان جوش ، از داروهای خوراکی حاوی تتراسیکلین ، داکسی سایکلین، مینوسیکلین، اریترومایسین و ایزوترتینوئین می توان استفاده کرد. دارویی که به صورت کامل باعث بهبود آکنه و درمان جوش شود و یا مانع از عود آن شود وجود ندارد ، هم چنین در 15 درصد عوامل بیماریزا نسبت به داروها مقاومت نشان می دهند.

داکسی سایکلین یکی از متداول ترین تتراسیکلین های مورد استفاده برای درمان جوش صورت است.

درمان جوش 8

درمان جوش در آکنه کومدونال

خط اول درمان برای درمان جوش در این دسته، یک رتینوئید موضعی و به طور ترجیحی آداپالن می باشد . انتخاب بعدی بنزوئیل پروکساید  یا اسید آزلائیک است.

درمان جوش در آکنه پاپولوپوستولار

برای درمان جوش  در موارد خفیف این دسته اولویت دارویی با ترکیب بنزوئیل پروکساید  و آداپالن و کلیندامایسین است.  در رده بعدی اسید آزلائیک، و رتینوئید موضعی (آداپالن به طور ترجیحی ) قرار دارند که هر سه از از نظرکارآیی و تحمل پذیری تقریبا ً در یک سطح قراردارند.

در موارد با درگیری وسیع برای درمان جوش ، می توان از ترکیب آداپالن و یک آنتی بیوتیک  سیستمیک استفا ده کرد. استفاده از نور آبی یا لیزر یا IPL نیز برای درمان جوش  بسیار موثر است و از توصیه درمانی در این دسته می باشد.

درمان جوش 9

برای درمان جوش در موارد شدید این نوع،  خط اول درمانی ایزوترتینوئین خوراکی است. در رده  بعدی ، درمانهای ترکیبی آنتی بیوتیک  سیستمیک  به همراه آداپالن یا آنتی بیوتیک سیستمیک به همراه اسید آزلائیک قرار دارد.

درمان جوش در آکنه شدید

خط اول درمانی برای درمان جوش در این دسته ایزوترتینوئین خوراکی است . در رده بعدی ترکیب آنتی بیوتیک  سیستمیک به همراه اسید آزلائیک و در پایین ترین رده ترکیب آنتی آندروژن خوراکی به همراه  آنتی بیوتیک  سیستمیک یا ترکیب آنتی بیوتیک سیستمیک همراه با آداپالن قرار دارد.

رتینوئید موضعی و نقش آن در درمان جوش صورت

در میان رتینوئیدهای موضعی برای درمان جوش ، داروی ترجیحی، آداپالن است. دلیل این انتخاب میزان تحمل بالا، عوارض کمتر و ترجیح بیماران در کنار کارآیی برابر یابیشتر آداپالن نسبت به سایر رتینوئیدهای موضعی است.

در بین آنتی بیوتیکهای سیستمیک رایج در درمان آکنه، داکسی سایکلین اولویت دارد. دلیل این امرعوارض ناچیز، انتخاب بیماران و کارآیی مشابه با سایرآنتی بیوتیک های مشابه است.

درمان جوش9

راکوتان برای درمان جوش صورت

براساس دستورالعملهای موجود دوز پیشنهاد شده طول درمان با راکوتان خوراکی حداقل 6 ماه می باشد. استفاده از این دارو در کودکان زیر 12 سال توصیه نشده است. هم چنین انجام آزمایشات خونی ازنظر تعیین سطح آنزیمهای کبدی و  تری گلیسیرید در آغاز درمان، 1 ماه پس از آغاز درمان و پس از آن هرسه ماه یک بار ضرورت دارد.

 

در صورتی که خود یا یکی از بستگانتان مبتلا به آکنه یا جوش های زیر پوستی یا جای جوش روی صورت و بدن هستید:

  • حتما با تیم درمانی خود مشورت کنید
  • به هیچ عنوان جوش ها فشار ندهید یا نترکانید زیرا این اقدام باعث تشدید آسیب به بافت های مجاور و گسترش عفونت می گردد  
  • بهداشت پوست خود را رعایت کنید
  • الزما شستشوی مداوم با صابون کمک کننده نیست
  • از میوه و سبزیجات تازه به صورت منظم در رژیم غذایی استفاده کنید
  • به هیچ عنوان خودسرانه اقدام به درمان یا کندن جوش ها نکنید 
  • حتما برای تشخیص و شناسایی عامل زمینه ساز جوش ها و آکنه به پزشک مراجعه کنید
  • ممکن است نیاز به نمونه برداری و ارزیابی آزمایشگاهی باشد 
  • در صورتی که مایل به طرح سوال و مشاوره با دکتر و یا مراجعه به مطب هستید از طریق زیر اقدام فرمائید.

درخواست نوبت

از دکتر بپرسید درخواست نوبت با واتساپ

درخواست نوبت با تلگرام


دکتر متخصص جوش صورت در تهران

دسته بندی

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

دکتر عباس انتظاری

از دکتر سوال دارید؟

دکتر عباس انتظاری

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و کد رهگیری دریافت فرمائید.  سوالات طی 5 تا 10 روز آینده پاسخ داده خواهند شد

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۳۰ فروردین ۳( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دختری ۱۹ ساله هستم و متاسفانه بطور ناگهانی صورتم پر از آکنه شده و خیلی منو آزار میده به دکتر زنان مراجعه کردم و ایشون گفتن که مشکل از هورمونه و برام اسپیرونولاکتون و دوفامد نوشتند و گفتن باید تا دوسال مصرف کنی و از طرفی به متخصص پوست مراجعه کردم و ایشان برای من ۲ آمپول بتاسون و قرص داکسی سایکلین و کرم ضد جوش لامینین و آبرسان نوشت ولی هیچ تاثیری مشاهده نکردم و بابت این موضوع خیلی نگرانم آیا با ادامه این روند امکان درمانش وجود داره دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۳۰ فروردین ۳( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است. برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد موفق

  • تصویر کاربر ماندانا دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر چند ماهی هست توی چونم جوشهای زیر پوستی زدم که اصلا چرکی نیستن مث گوشته اضافه ریز ،زیر پوستم هستن باید چکار کنم از بین برن ممکن استفاده از کرم ضد لک به وجود اومده باشن چون مدوام استفاده کردم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      سلام جانم

      معمولا تاثیری ندارد

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر Shoogh پنجشنبه ۱۷ اسفند ۲( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    صورتم جوش زده بود ۱۵ سالمه . رفتم دکتر بهم شوینده(دئو دراگ) با پماد(آکنومیس) و (موپیروسین) داد .
    الان دو روزه استفاده میکنم ولی الان از حموم ک در اومدم صورت سرخه همراه با سوزش.
    ‌کلا زیادتر شدن و صورتم انگار ملتهب شده من چیکار کنمممم:(
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۷ اسفند ۲( 1 ماه پیش)

      سلام جانم

      علی الحساب روزانه یک بار صابون کلیندا بزن

      روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر ریحان سه شنبه ۱ اسفند ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 17 مشاهده پرسش
    سلام ، من در سوم دبیرستان بطور ناگهانی و بی اگاهانه مبتلا ب ابله مرغان شدم و ازون موقع جای لکه های ناهنجاری در پشت کمر و روی بازوهام باقی مونده و تا قبل اون من حتی جوش هم نادر میزدم اما بعد اون ابله همگی فعال شدن ولی بعداز کلی دوا درمون تو شهرستان الان جوش صورت و کمر میزنم در طول ماه ولی نه به اون شدت ! میخوام بدونم جدید ترین روش برای از بین بردن جای لکه های جوش یا ابله مرغال چه دستگاه لیزریست یا چه روش فیزیکی رو پیشنهاد میکنید ؟مصمم هستم این ماه حتما پی درمان اش برم دکتر توی تهران چون روی اعتماد ب نفسم بشدت تاثیرات مخربی داره. البته متاسفانه توی تصویر موبایلم اون چیزی ک درحقیقت وجود داره مشخص نیست !!!! شدید لکه لکه اس پشتم و من اکثر پماد های معمول رو بار ها از دکتر ها دریافت کردم اعم از شیمیایی و دستساز انچنان تاثیر خاصی نداشتن دنبال روش درمان فیزیکی اش هستم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۱ اسفند ۲( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است. برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد موفق

  • تصویر کاربر مسیح یکشنبه ۲۹ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    پسری ۲۳ ساله ام ک مدت ۶ ساله درگیر جوش کیستی هستم.به چندین دکتر مراجعه کردم ولی پس از طی درمان باز هم جوش میزنم .کلیه آزمایشات خون رو هم انجام دادم و سالمم.ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۹ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است. برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد موفق

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۶ سالمه . پوست چربه زیاد جوش میزنم چ کار کنم خسته شدم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      علی الحساب روزانه یک بار صابون کلیندا بزن

      روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر هدیه چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام وقتتوت بخیر خسته نباشید ببخشید من صورتم خیلی جوش داره بعد جای جوشا لک شده هرکاری میکنم از بین نمیره ازمایشات هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      علی الحساب روزانه یک بار صابون کلیندا بزن

      روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 16 سالمه حدود دوساله که صورتم جوش میزنه و پوست صورتم هم چربه باید چکار کنم تا خوب بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 3 ماه پیش)

      سلام جانم

      علی الحساب روزانه یک بار صابون کلیندا بزن

      روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 34 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من حدود دوساله که صورتم جوش میزنه چقد دیگه زمان میبره تا دیگه جوش نزنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۴ دی ۲( 3 ماه پیش)

      سلام جانم

      علی الحساب روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود

      موفق

  • تصویر کاربر ملودی دوشنبه ۱۱ دی ۲( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    سلام وقت خوش،من ۴۳ سالمه و ۴ ماهه به شدت درگیر جوش شدم،انواع درمان های شیمیایی و گیاهی و انجام دادم،کلی چکاب و ازمایش همش سالمه،حتی پرولاکتینم که قبلا بالا بود الان ۱۴ هست،کیست هم ندارم،علت این جوشها چی میتونه باشه؟و اینکه چرا با اینکه انواع دارو و مصرف میکنم و کرمهای مختلف میزنم هنوز جوش فعال دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۱۱ دی ۲( 4 ماه پیش)

      سلام جانم 

      علی الحساب روزانه یک بار صابون کلیندا بزن 

      روزانه 2 بار ژل موضعی مترونیدازول بزن 

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود 

      موفق 

درحال دریافت اطلاعات

با ما در تماس باشید

ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه ۲ واحد ۱۲

آدرس مطب

ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه ۲ واحد ۱۲

شماره تماس

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

پرسش از دکتر