آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر عاطفه یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر من ۶ جلسه هست قسمت بیکینی رو لیزر کردم و بعد از گذشت ۳ جلسه یه زگیل مانند هایی قسمت خارجی بیکینی دیدم که شبیه خال گوشتی هستن مدت زیادی هستن و نمیرن دکتر لیزر گفتن زینک بزنم الان یک‌هفتست زینک میزنم از حالت سفید و گوشتی حالت قرمز شدن انگار که دارن میسوزن حالا نمیدونم این چی هست در اثر سوختگی لیزر بودن یا زگیل محسوب میشن جوابمو بدید ممنون میشم خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی در اکثر موارد بعد از لیزر موهای زائد این پدیده طبیعی است

      مطابق فرمایشات پزشک معالجت اقدام کن

      جنانجه طی 6 هفته مشکل برطرف نشد یا اوضاع تشدید شد برای ارزیابی دقیقتر و نمونه برداری احتمالی به پزشک مراجعه کن

      موفق

  • تصویر کاربر شیما یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    من تقریبا یک ساله متوجه ضایعاتی شدم در قسمت دیواره واژنم اگه اشتباه نکنم،،،،،
    چند باری ب دکتر مراجعه کردم که دو نفر انها گفتن زگیل نیست وستیبولار پاپیلوماتوزیس هست و خطری ندارد و یک نفر انها گفت زگیله یک نفر دیگه گفت باید تست اچ پی وی بدم
    من تابستون سال ۹۷ تست پاپ اسمیر برای اولین بار دادم جوابش اوکی بود مشکلی نداشتم بعد ازون هیچ تستی ندادم
    میخواستم این عکس رو برای شما ارسال کنم نظر شمارو بدونم که ایا من مبتلا به زگیل تناسلی هستم یا خیر؟؟؟ مچکرم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی وستیبولار پاپولوزیس مطرح است که  معمولا نیاز به درمان ندارد

      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.

      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      موفق

  • تصویر کاربر Sobi یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض احترام و ادب
    بنده حدود ۴،۵ ماه پیش به خانمی رابطه داشتم که بعد مشخص گردید به گفته ی خودشون دچار ویروس هرپس هستند که در حال حاضر هم میگن با آزمایشات مشخص گردیده که ویروس از بدن خارج شده و نشانه ای هم دیگه وجود ندارد و از بین رفته،من یک ماه و نیم پیش با خانم دیگر که فقط هم با بنده رابطه ی چندین ساله داشته ایجاد رابطه نموده و حدود دو هفته ی پیش با پیگیری این خانم توسط پزشک مشخص گردیده که دچار hpv هستند که تا مرحله ی نمونه برداری از دیواره رحم پیش رفته اند که تا این لحظه جواب آزمایش داده نشده و بنده بسیار نگران هستم،سوال این هست که آیا امکان دارد ویروس هرپس پس از این ارتباطات در بدن این خانم به hpv تعغیر پیدا کند؟لطف بفرمایید شفاف سازی کنید در این مورد .تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      ویروس هرپس HSV است و به هیچ عنوان به HPV تبدیل نخواهد شد

      ویروس HPV ممکنه تا مدتها بدون علامت باشد ولی فرد آلوده ناقل بیماری باشد

      موفق

  • تصویر کاربر فرانسیسکو جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من یک ماهی هست که بدلیل حساس شدن به موضوع بیماری HPV متوجه برجستگی های کوچکی در. محل ختنه گاه خودم شدم البته من هیچ وقت ارتباط جنسی به فرد دیگری غیر از همسرم نداشتم و آزمایش ایمنی بدن هم دادم خوب بوده اما من چون در شهر سانفرانسیسکو آمریکا کار میکنم از توالتهای عمومی فرنگی زیاد در. این دوسال اخیر استفاده کرده من تصاویر این برجستگی هار میفرستم خوشحال میشم نظرتون را بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی فوردایس و پاپول مرواریدی آلت مطرح است که معمولا نیاز به درمان ندارد

      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.

      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.

      اصلا نگران نباش ولی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      موفق

  • تصویر کاربر رایحه چهارشنبه ۱۲ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر ببخشید میخواستم ببینم ایا میشه بعد از یک جلسه کرایو لیزر انجام داد چون احساس میکنم با کرایو ب تعدادش اضافه شده
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۲ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      در خصوص روش درمان زگیل تناسلی بر اساس شرایط بالینی بیمار باید تصمیم گرفت

      معمولا چنانچه نیاز به کرایوتراپی باشد باید جلسات متعدد درمانی به فاصله هر 3 هفته یک بار انجام شود 

      معمولا بعد از کرایوتراپی بهتره تا حداقل 3 ماه از لیزر برای درمان استفاده نشود

      در این خصوص حتما با پزشک معالجت نیز مشورت کن و مطابق فرمایش ایشان اقدام کن

      موفق

  • تصویر کاربر سهیل چهارشنبه ۱۲ تیر ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام چند ماه پیش رفتار جنسی خارج از چهارچوب و بدون کاندوم داشتم، از یکماه پیش در زیر آلت تناسلیم تا روی بیضه یکسری دانه هایی به وجود آمده که نگرانم کرده، ترسم از زگیل تناسلی هست، عکس رو میفرستم لطفا بررسی و راهتمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۲ تیر ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی احتمالا زگیل تناسلی یا مولویکوم مطرح  باشد 

      در مورد زگیل تناسلی معمولا مهمترین اقدام در اینگونه موارد تقویت سیستم ایمنی بدن است

      واکسن گارداسیل ممکن است کمک کننده باشد سعی کن از سیگار و الکل و استرس پرهیز کنی از مصرف غذاهای چرب پرهیز کن میوه و سبزیجات تازه مصرف کن ویدئو زیر را با دقت ببین چون به صورت خلاصه روند بیماری و درمان را توضیح دادم

      معاینات ادواری و ارزیابی های مکرر سالانه بسیار کمک کننده است بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری باشد بهترین و سریعترین روش درمانی که کمترین میزان عود را دارد لیزر است که فیلم لیزر را هم برات گذاشتم تا ببینی

      سعی کن از تیغ استفاده نکنی

      لباس گشاد نخی بپوش همچنین روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن 

      موفق

  • تصویر کاربر س دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.عکسهارو میشه مشاهده کنید و نظرتون رو بفرمائید که زگیل هست یا نه.البته دوتا زگیل طی معاینه پزشک تشخیص دهده شد ولیزر شد.کمتر از ۱ یا ۲ میلیمتر بودند و بصورت ساقه ای.و اینکه آزمایش pcr میشه انجام داد؟و راه انتقال فقط در صورت وجود زگیل روی پوست هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۱۰ تیر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام جانم

      آزمایش HPV PCR در موارد مشکوک کمک کننده است

      در ضمن عکس ارسالی بیشتر نشان دهنده اسکین تگ است اما در ناحیه تناسلی ممکن است زگیل تناسلی کاملا شبیه این ضایعه باشد

      شایعترین راه انتقال بیماری تماس جنسی است ولی تماس پوستی نیز امکان انتقال بیماری وجود دارد

      نگران نباش و مطابق فرمایشات پزشک معالجت اقدام کن

      موفق

  • تصویر کاربر بهمن یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما جناب دکتر
    من روی ناحیه ی گردن و سینه و بعضی جاهای دیگه بدنم جوش های گوشتی دارم 2 تا هم روی ناحیه ی انتهای شکم هست که عکس ها رو براتون ارسال کردم. من مجرد هستم و رفتار جنسی نداشتم. به شدت استرس گرفتم که این زایعات زگیل تناسلی باشه. ابعادش حدود 2 میلیمتر هست و مدت زیادی هستش که وجود دارد. ممنون می شم راهنمایی کنید. بسیار نگران و مضطرب هستم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی ممکنه اسکین تگ یا درماتوفیبروم یا به ندرت زگیل (حتی غیر تناسلی ) مطرح باشه. ممکن است نیاز به درمان های طولانی مدت باشد. همچنین در برخی از موارد ممکن است ضایعات پس از بهبودی مجددا عود کند بهتره برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کنی. ممکنه نیاز به نمونه برداری یا ارزیابی های تکمیلی باشد

      سعی که به هیچ عنوان از تیغ استفاده نکنی

      روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن و لباس گشاد نخی بپوش

      موفق

  • تصویر کاربر پگاه یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان عکسای که فرستادم زگیل مشاهده میشود؟ یکی از عکسا وقتی هس که پوستمو میکشم و برجستگیا صاف میشه
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام جانم

      در عکس های ارسالی شواهدی از زگیل تناسلی دیده نمی شود

      موفق

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من حدود 20 روز پیش با کسی آمیزش داشتم که بعد از چند روز متوجه شدیم که شریک جنسی من تبخال تناسلی دارد و آزمایشات از نمونه تایید کرد بیماری ایشون رو ولی آزمایش خون نشون نداد وتوی این چند روز دوبار تبخاله ایشون ظاهر شده سوال من اینجاست با توجه به اینکه بیماری در اون لحظه فعال نبوده من هم از کاندوم استفاده نکردم امکان انتقال به من هست یا نه چون هیچ علامتی در من نیست و اینکه آزمایش خون هم چیزی نشون نداده من چطور میتونم از سلامتی یا مبتلا شدنم متطلع شم و آیا با توجه به اینکه علامتی ندارم باز هم امکان ابطلاع بدون علامت هست یا نه ممنون میشم اگر توضیح بدین
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۹ تیر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام جانم 

      احتمال انتقال آلودگی در شرایط بدون علامت زیاد نیست ولی به هر حال شانس انتقال بیماری وجود خواهد داشت 

      معاینات ادواری را پیگیری کن 

      موفق

درحال دریافت اطلاعات

 

برای طرح سوال با تلگرام کلیک کنید

از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند