آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر صدف پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۲۱:۵۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    حدودا یک ماه پیش خال بزرگ رو جراحی کردم ولی جای ان خال باقی مانده به طوری که فکر میکنم کاملا خال برداشته نشده و یک تیکه قهوه ای رنگ به جای مونده. ایا پماد و یا دارویی برای برطرف کردن این لک وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۲۳:۴۵( 2 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی معمولا این حالت طبیعی است و نیازی به درمان ندارد و با گدشت زمان اصلاح خواهد شد
      نگران نباش و مطابق فرمایش پزشک معالجت اقدام کن
      موفق
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۸:۵۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما.ممنون که همیشه راهنمایی میکنید.
    جناب دکتر مدتیه متوجه دانه های ریز برجسته ای در پایین قسمت الت تناسلیم شدم که وقتی الت در حالت ﻧﻌﻮﻅ قرار داره و پوستش کشیده شده است بیشتر به چشم میاد.ودر حالت معمولی خیلی معلوم نیست.اول فکر کردم جوش هستند و فشار دادم ولی فقط ملتهب میشدند. و از اکثر این دانه های برجسته یک مو خارج شده . جناب دکتر چیز خطرناکیه ؟ زگیل تناسلی هست ؟ خیلی نگرانم. ممنون میشم باز هم لطف کنید مثل همیشه و راهنمایی کنید من رو . 2 عکس براتون میفرستم که در هر 2 عکس الت در حالت ﻧﻌﻮﻅ قرار داره و پوست الت رو کشیده تا معلوم بشه. خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۷ ۲۱:۲۱( 2 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس های ارسالی به نظر می رسد فوردایس آلت مطرح باشد که معمولا نیاز به درمان ندارد
      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.
      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.
      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر Taher یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۰۰( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر با دیدن عکسایی ک از این بیماری هست و مطالبی ک شما تعریف کردین من ب بیماری هرپس دچار شدم.. اما الان برطرف شده.. اما نگرانی من از جای زخم و قرمزیشه ک چگونه میتونم برطرفش کنم ؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنین
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ ۱۳:۱۹( 2 ماه پیش)
      سلام جانم
      طی 3 تا 10 روز آینده زخم هرپس بهبود خواهد یافت
      نگران نباش ولی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷ ۱۹:۴۹( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید. پیشاپیش عذرخواهی من رو بپذیرید برای طولانی بودن سوال .جناب دکتر حدودا 2 هفته مشکل یبوست داشتم و بعد از 2 هفته متوجه یک ضایعه شدم. که نگرانم کرده. که هموروئید هست یا زگیل تناسلی.چون من 2 زگیل بسیار کوچک قبلا در ناحیه سر الت تناسلیم داشتم.(البته رنگ اون 2 ضایه سفید بود و در حد نوک مداد و مثل پاپول مرواریدی بود). نگرانم که با برخورد شرت الودم ویروس به مقعد رسیده باشه.ولی اگر هموروئید هست بهترین درمان چیه اقای دکتر.(جناب دکتر لازمه بگم من 7 ساله مشکل همروئید داشتم , هموروئید درجه 2 داخلی و وزنه برداری سنگین انجام میدم ولی این ضایه بیرون مقعد هست ) خیلی نگرانم. عکس براتون میفرستم. عکس شماره یک مقعد در حالت طبیعی هست. ودر عکس شماره دوم با دست پوست ناحیه باسن رو کشیدم .چون در این حایت 95% ضایه باز میشه و دیگه برجسته نیست و مثل پوست صاف میشه . پیشاپیش بابت عکس عذرخواهی میکنم. اقای دکتر من در تهران نیستم و در شهرستانی هستم که دکتر خوب نداره . خیلی خیلی لطف میکنید اگه جواب بدید و عکس رو بررسی کنید. ممنونم از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷ ۲۰:۳۲( 2 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی و شرح حالی که ذکر می کنی بیشتر به نظر می آید هموروئید مطرح باشد
      نگران نباش و روزانه یک بار با بتادین ضد عفونی کن
      از رطوبت پرهیز کن
      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر مهسا پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۱( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دختری 27 ساله هستم و سابقاً روابط جنسی داشتم. الان هم فقط با کسی که همسر آینده من خواهد بود رابطه جنسی محافظت شده و محافظت نشده دارم. دیروز جواب آزمایشم رو در مورد پاپ اسمیر و اچ پی وی گرفتم و خوشبختانه در اون نوشته شده که از نظر فاکتورهای «های ریسک» نتیجه منفیه اما از نظر فاکتورهای «لو ریسک» بررسی نشده و در صورت تقاضا، باید در آزمایش مجدد اینها هم بررسی بشه. به نظر شما در این شرایط، آیا امکان انتقال ویروس «های ریسک» اچ پی وی به شریک جنسی فعلیم وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۷ ۱۴:۰۰( 2 ماه پیش)
      سلام جانم
      با توجه به شرایطی که ذکر کردی احتمال انتقال ویروس پر خطر از تو به شریک جنسی ات وجود ندارد
      موفق
  • تصویر کاربر صادق شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ ۲۱:۱۲( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان وقتتون بخیر ، دکتر تو رو خدا کوتاه و کلی جواب ندید ک مجبور ب پرسش دوباره شم، ممنونم دکتر ، در جواب سوال آخرم فرمودین تا ابد باید روزی یک عدد کپسول والاسیکلوویر 1000 بخورم ، 1) تا ابد باید بخورم ؟؟ 2) فرمودین نیاز ب ژل ملوکسیکام ندارم دیگه ، ولی جاش سری فبلم ک گفتم دوباره سوز میزنه از وقتی کپسولو میخورم سوزشی خس نمیکنم ولی دقیقا جای تبخالم خیلی ریزتر پوستش تبخالو داره و چون گفتین ژل نزنم گفتم خودش پاک میشه ولی نشده ، چکار کنم ؟ 3) دکتر جان یه مورد اگه خدا قسمت کنه برام پیدا شده که در حال شناخت بیشتر همیم که ازدواج کنیم ، هر شب فکمیکنم خدایا بش بگم من تبخال تناسلی دارم و تا ابد مجبورم کپسول بخورم یا نه ، یه بارم ازم پرسید بیماری خاصی ک نداری گفتم اصلن ، ولی فردا بریم زیر یه سقف زندگی کنیم و متوجه بشه مطمنن بد میشه برام ، چکار کنم ؟ و اینکه چن ماه دیگه احتمالا ازدواج کنیم ، میگم شب اول رابطه جنسیمون کاندوم ک نباید بزنم ؟ و اگه نزنم تبخالم ب همسرم منتقل میشه ؟ تو رو خدا جواب همه سوالاتو بدید ، ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷ ۱۷:۵۱( 3 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته مهمترین اقدام برای کنترل تبخال تناسلی تقویت سیستم ایمنی فرد است
      در این صورت اصلا نیازی به مصرف آسیکلوویر یا سایر دارو های ضد ویروس نیست
      در صورتی که سیستم ایمنی اشکال داشته باشد نظیر مصرف سیگار و الگل یا استرس باید طولانی مدت داروی ضد ویروس مصرف شود
      سعی کن از سیگار و الکل و استرس پرهیز کنی
      در صورتی که ضایعات حضور نداشته باشد شانس انتقال ویروس زیاد نیست ولی به هر حال همواره شانس بروز بیماری در همسرت خواهد بود
      خوشبختانه هرپس تناسلی خطر جدی ندارد
      مقاله زیر را با دقت در این مورد مطالعه کن
      http://yon.ir/5ZOW2
      موفق
  • تصویر کاربر حسام شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۸:۴۳( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام. به نظر شما عکس پیوست شده تبخال تناسلی می باشد یا علت دیگری دارد؟ زخمها هیچ گونه دردی ندارند. البته احساس میکنم حدود سه سال پیش موارد مشابهی دقیقا در همین قسمت وجود داشت که التیام یافت. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ ۲۱:۰۱( 3 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی در عکس ارسالی شواهدی از تبخال تناسلی واضح دیده می شود
      برای اطمینان می توان تست Anti HSV IgG IgM انجام داد
      نگران نباش و برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کن
      موفق
  • تصویر کاربر مانا چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ ۰۵:۲۳( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    اقای دکتر بنده ساکن امریکا هستم و ۲۵ سالم هست و متاهل.
    حدود یک سال و نیم میشه که روی صورتم جوش های چرکی و بزرگی هستش ،پزشک متخصص مراجعه کردم حدود ۸ ماه انتی بیوتیک خوراکی تجویز شد برام که از ماه ۴ به بعد جوش های صورتم کاملا از بین رفت ولی بدنم و از پشت کمر تا پشت گردن شروع به جوش زدن های چرکی کردن!!
    بعد از حدود ۳ ماه جوش های بدنم خوب شدن اما صورتم دوباره جوش های وحشتناک و چرکی و دردناکی در حال حاضر دارن ،متاسفانه به خاطره هزینه های بالای مراقبت پوستی خیلی برام سخته که به پزشک مراجعه کنم!
    سوالی که خدمتون عرض داشتم اینه که میتونم بدون تجویز پزشک از داروی راکوتان استفاده کنم؟( از ایران برام پست کنن خانواده)

    در حال حاضر خودم از داروی سیپروترون کامپاند استفاده میکنم که از ایران برام فرستادن) اما تاثیر زیادی نداشته
    یک سوال دیگه اینکه برای ویزیت شدن توسط شما ایا امکانش هست در خود امریکا ویزیت پرداخت بشه منظورم شماره حساب هست.
    با تشکر از شما و وقتتون
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۵( 3 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است.
      برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد
      ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود
      داروی راکوتان عوترض بسیار زیادی دارد و بهتره تا حد امکان مصرف نشود
      سیپروترون نیز معمولا خیلی کمک کننده نیست
      نگران نباش امکان ویزیت از را دور نیز وجود دارد فقط نیاز به برنامه واتساپ داری
      از طریق لینک زیر اقدام کن و شماره واتساپ خودت را درست وارد کن
      در سریعترین زمان ممکن از طریق واتساپ مشاوره و ویزیت از راه دور خواهی داشت
      سعی کن کلیه سوابق دارویی و آزمایشگاهی خودت را در دسترس داشته باشی
      لینک درخواست مشاوره از راه دور را برات می فرستم
      http://online.drentezari.com
      موفق
  • تصویر کاربر سحر دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر من همون خانم ۳۱ ساله هستم بدون هیچگونه رابطه جنسی ،،‌که ازمایش اچ پی وی رو خدمتتون فرستاده بودم و شما هم فرمودید منفیه و مشکلی ندارم و دکتر زنانم و شما احتمال زایده بی خطر و وستیلولار رو دادید ....دیروز با جواب ازمایشم پیش یک متخصص پوست خوب توی شهرمون رفتم ایشون از نحوه نمونه برداری که پیش دکتر زنان کردم پرسیدن.منم گفتم خدمتشون که دکتر زنان بایک وسیله شبیه به انبر یکی از زایده هارو که کوچیک هم بود قیچی کردن و کندن و بعدشم احساس سوزش و درد کردم.با این حال دکتر پوستم گفتن این نحوه نمونه برداری برای اچ پی وی اشتباهههه!!!!گفتن باید نمونه برداری از بافت طوری عمیق باشه که حتی ممکنه یکی دوتا بخیه کوچک هم بخوره نه اینکه یه تیکه از زایده کنده بشه این نمونه برداری به قدر کافی عمقی نبوده !!!من این مساله رو به دکتر زنان که گفتم ایشون در جوابم گفتن که نه خیلی ام نحوه نمونه برداری صحیح هست و نیازی نیست نمونه برداری انقدر عمیق باشه که بخیه بخواد همینکه یک تیکه کوچیک از بافت رو بفرستیم ازمایشگاه کافیه.اما دکتر پوستم قبول نداشتن این نحوه نمونه برداری رو و گفتن دوباره باید بیوبسی انجام بدم.و این ازمایش اچ پی وی که دادم ممکنه اشتباه باشه کلا.
    الان نظر شما راجع به عمق نمونه برداری که از من شده چیه ایا به حرف دکتر پوستم دوباره باید بیوبسی انجام بدم؟
    دکتر زنان بهم گفتن مشکلی نداری و میتونم برای درمان این زایده ها لیزرمونالیزا برات انجام بدم،، حالاااا اگر خییلی نگرانی چون موقع لیزر اجبارا برات بی حسی میزنم میتونم نمونه عمیق تری ازت بردارم که اگر بخیه ام خواست برات بزنم.ولی دکتر پوستم گفتن با اینکه به نظرم زایده ها زگیل نیستن و شما هم رابطه جنسی نداشتید !!اما ترجیح میدم اول نمونه عمیق تر رو برداری و بعد اقدامات درمانی رو انجام بدی مثل لیزر و .... ،،چون اگر ازمایش خطا شده باشه و اچ پی وی باشه ویروس پخش میشه و فقط اجازه فریز داری ،قبل از نمونه برداری مجدد کاری انجام نداره.اول نمونه برداری مجدد و بعد اقدام درمانی .
    الان من بین نظر این دوتا پزشگ گیر افتادم و واقعا نمیدونم چکار کنم میشه راهنمایی بفرمایید حرف کدوم رو گوش کنم؟نمونه عمیق تر بدم یا لیزر کنم و در حین لیزر نمونه پاتولوژی عمیق تر رو بدارن؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۷:۵۹( 3 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی حتی سواب واژینال نیز برای HPV PCR کافی است و معمولا نیازی به نمونه برداری های خیلی عمیق نیست مگر اینکه پزشک به موارد دیگری مشکوک باشد
      موفق
  • تصویر کاربر رزا جمعه ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ۱۸:۱۸( 3 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ممنونم اقای دکتر که با مشغله های فراوان نگرانی ها را کم می کنید .
    بنده یه عکسی از نامزدم فرستادم فرمودید پاپول مرواریدی شاید باشه
    لازم دونستم اینو ازتون بپرسم که این زائده پایین از کلاهک التشون هست و یه دونه هست .ایا امکان دارد پاپول یا چیز بی خطر و غیرقابل انتقال اینطور باشه.۵ تا ازعکساشو فرستادم
    لطفا کامل راهنماییم بکنید من چون هنوز ازدواج نکردیم واقعا نگرانم .
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری جمعه ۱۵ تیر ۱۳۹۷ ۲۱:۴۲( 3 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی عکس ارسالی بیشتر نشان دهنده درماتوفیبروم است که هیچگونه خطری ندارد
      ولی توصیه می کنم برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود
      موفق

 

 

از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند