آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@
  • تصویر کاربر آيدا سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دكتر روز بخير، به معناي واقعي از درماتيت تماسي رنج ميبرم، حساسيت كف دستها به هر گونه شوينده، از ريكا تا شامپو و مايع دستشويي، واقعا زندگي واسم سخت شده و الان نزديك به يك ساله اينطور شدم، از كلوبتازول استفاده ميكنم ولي تاثيرش موقته، تاول هاي ريز زير پوستم بسرعت شروع به رشد ميكنن و بدجوري پوسته كف دستم چرمي شده، شب ها بلا استثنا دستكش وينيل ميپوشم و زيرش كرم كلوبتازول ميزنم، الان دنبال يك داروي قوي ترم چون درمان اصلا تاثيري نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۳۰ بهمن ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام جانم

      راستش درمان درماتیت دست در زنان یکی از مشکلات بزرگ در پزشکی است و همواره نتایج درمانی کوتاه مدت است

      نسل جدید داروهای کورتیکواستروئید موضعی یا سرکوب کننده سیستم ایمنی نظیر تاکرولیموس ممکن است کمک کننده باشد

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک معالجت مراجعه کنی

      نگران نباش

      موفق

  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام‌
    امروز متوجه دانه های به شکل و اندازه کنجد نصباتا سفید رنگ زیر پوست بیضه ها و الت تناسلی ام شدم
    شکایتی مانند درد یا مشکل خواصی نداشتم فقط چند روزی هست احساس میکنم پوست ناحیه بیضه ها خشک هست و بعضی مواقع همراه هست با خارش شیرین ( خارش با لذت بدون درد )
    لطفا راهنمایی بفرمایید که احتیاج هست حضوری خدمت برسم یا خیر
    با تشکر
    1. تصویر کاربر بابک یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)
      عکس
    2. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۸ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی احتمالا فوردایس  مطرح باشد که معمولا نیاز به درمان ندارد ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد  امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد. 

      خارش نیز بیستر ناشی از رطوبت است 

      نگران نباش علی الحساب روزانه یک بار کرم اوره ۱۰درصد ثمین بزن و ناحیه را خشک نگه دار و لباس گشاد نخی بپوش 

      موفق

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۴ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    راکوتان با فینپشیا تداخل دارند؟
    و اینکه راکوتان باعث ریزش مو میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۲۴ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      راکوتان داروی با عوارض جانبی متعدد است و بهتره با احتیاط فراوان استفاده شود

      راکوتان می تواند ریزش مو را تشدید کند

      معمولا با فین پشیا تداحل ندارد

      موفق

  • تصویر کاربر Zzz چهارشنبه ۲۴ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دکتر من باکره هستم.خارش شدید داشتم و سوزش.با دیدن یک سری دونه ها به زگیل شک کردم و به دکتر مراجعه کردم.دکتر به من گفتند که زگیل هست و عفونت.و به من قرص آفلوکسین دادن و مترونیدازول.آیا زگیل میتواند خطرناک باشد؟و اینکه از کجا باید بفهمیم زگیل خوش خیم است.دکتر به من پماد ندادند.چون داروی خوراکی دادند یعنی نوع خطرناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۲۴ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      علیکم السلام

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس عکس ارسالی و با توجه به تجویز پزشک معالج به نظر می رسد که جای نگرانی زیادی نیست

      برای اطمینان بیشتر می توان تست HPV PCR را انجام داد تا در صورت الوده بودن ‏نوع ویروس نیز مشحص شود

      موفق

  • تصویر کاربر rezaz سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر. اگه زگیل تناسلی رو برطرف کنیم چند درصد احتمال سرایت به دیگران وجود داره؟ممنون میشم اگه پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      در صورت حذف فیزیکی ضایعه زگیل تناسلی شانس انتقال تا حدود بسیار زیادی کاهش می یابد ولی هرگز به صفر نخواهد رسید

      موفق

  • تصویر کاربر Zahra سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر چندسالیه ک ی جوش گوشتی ب اطراف واژنم زده ک اوایل خون میداد ودکتر رفتم گفتندبخاطر حساسیت به تیغ و... وچندتا محلول وپماد دادند ک فقط خونش بند اومد ولی هیچ تغییری نکرده واصلا خوب نشده باید چیکار کنم؟؟!میشه راهنمایی کنید ک چرا درمان نشده یااصلا درمانی داره؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم

      چنانچه آنژیوکراتوم مطرح باشد معمولا نیاز به درمان ندارد ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد یل خورنریزی زیاد داشته باشد لیزر بهترین روش درمانی است.

      هزینه آن قابل پیش بینی نیست امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.

      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی

      موفق

  • تصویر کاربر بهار یکشنبه ۲۱ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر نامزد من مشکلی داشت که ام آر ای گرفت و گفتن حد فاصل لگن و استخوان ران یه تومور خوشخیم داره، آقای دکتر آیا ممکنه این تومور در اثر ویروس hpv بوجود اومده باشه؟ البته هیچ اثری از زگیل در ناحیه تناسلیش نیست و اصلا نمی دونم زگیل تناسلی داره یا نه. حالا اگه فرض کنیم که این مشکل رو داشته باشه، آیا اون تومور ممکنه در اثر این ویروس بوجود اومده باشه و در اینصورت ممکنه من هم مبتلا شده باشم من فقط یک بار رابطه بدون دخول داشتم که آلت تناسلی روی الت تناسلی من مالیده شد و مایع منی روی شکم تخلیه شد و این اتفاق چند ماه پیش افتاد.
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۱ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم 

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی احتمالا هیچ ارتباطی با HPV و تومور مورد اشاره وجود نداشته باشد 

      نگران نباش و مطابق فرمایش پزشک معالج اقدام کنید

      موفق 

  • تصویر کاربر Gita چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    من یک هفتس ک علایم تبخال تناسلی رو دارم..ینی اطراف واژن و دهانه مقعد و همینطور اطرافش چن تا جوش هستش..رفتم دکتر،گفتن ک تبخال تناسلی هستش ک از همسرت انتقال پیدا کرده،ب همسرتم ی شریک جنسی دیگه منتقل کرده..ولی من از همسرم مطمئنم و باور نکردم..الان سوالم اینه ک ممکنه از راه دیگه ای منتقل بشه بهم؟
    و اینکه ممکنه تشخیص پزشک اشتباه باشه؟چون آزمایش اینا ندادم فقط معاینه فیزیکی شدم
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم 

      شایعترین راه های انتقال آلودگی از طریق رابطه جنسی است ولی سایر راه های انتقالی دیگر نیز ممکن است مطرح باشد 

      در موارد مشکوک می توان تست Anti HSV انجام داد 

      در صورت نگرانی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک عفونی مراجعه کنی 

      موفق

  • تصویر کاربر مريم چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير.من ساليان گذشته از پروتز چانه استفاده كردم ولى باز هم احساس رضايت ندارم وچانه تقريباً عقبى دارم.ميخوام بدونم با تزريق ژل يا چربى ميتونم انرا جبران كنم واين تزريق اتفاقى براى پروتز قديمى به وجود نمياره
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم 

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی بر اساس شرح حالی که ذکر کردی معمولا تزریق چربی یا ژل کمک کننده نیست 

      بهتره با همکاران جراح پلاستیک نیز مشورت کنی 

      موفق

  • تصویر کاربر مجتبی جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز
    چندسالیه درگیر جوش آکنه شدید صورت هستم الان دکتر راکوتان تجویز کرده ولی بعد مصرفش سردرد گرفتم راهی برای کنترل سردرد هست یا؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید..
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری جمعه ۱۲ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام جانم 

      راکوتان عوارض جانبی متعددی دارد و باید با احتیاط مصرف شود و ترجیحا آخرین اقدام باشد 

      توصیه می کنم در اولین فرصت به پزشک معالجت مراجعه کنی 

      ممکنه نیاز به تغییر داشته باشد 

      موفق

درحال دریافت اطلاعات

 

 

از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند