آدرس : ولیعصر بالاتر از زعفرانیه برج فردوس طبقه 2 واحد 12
02122704076
drentezari@

راه های پیشگیری و درمان ریزش ابرو

  • دکتر عباس انتظاری
  • آخرین ویرایش : 04 دی 96

ابرو یکی از اجزا صورت است که در زیبایی صورت نقش مهمی ایفا می کند و در صورت ریزش ابرو دچار تغییر عمده می شود. ابرو ممکن است به صورت موقتی یا به صورت دایم دچار ریزش شود.

ریزش ابرو نیز همانند ریزش موی سر دارای عوامل متعددی است که بعضی از مهمترین علل ریزش ابرو شامل :

  • کندن فیزیکی،
  • بیماری های غدد درون ریز نظیر بیماری های تیروئید،
  • مصرف داروهای هورمونی نظیر قرص های ضد حاملگی،
  • عفونت های موضعی نظیر آلودگی های قارچی
  • عفونت های سیستمیک نظیر سیفلیس
  • آلودگی های انگلی نظیر شپش می تواند به شکل ریزش ابرو با خارش تظاهر نماید.

سایر علل ریزش ابرو که از شیوع کمتری برخوردار است عبارتند از بعضی سرطان های مهاجم، استفاده از روش های شیمی درمانی، بعضی از بیماری های اتوایمون نظیر بیماری لوپوس و برص (لک و پیس) نیز ممکن است به شکل ریزش ابرو تظاهر نمایند.

ریزش ابرو

مصرف بعضی از داروهای ضد فشارخون و داروهای روانپزشکی نیز می تواند باعث ریزش ابرو شود و همچنین مصرف بیش از حد و خودسرانه بعضی از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین B و مشتقات ویتامین A نیز می تواند منجر به ریزش ابرو شود.

به منظور درمان ریزش ابرو  بهتر است علت زمینه ای شناخته شده و مرتفع شود. در مواردی که ریزش ابرو به شکل دایمی ایجاد شده است بهتر است از روش های نظیر پیوند ابرو استفاده نمود. از آنجا که فولیکول موی ابرو در اثر کندن مداوم، امکان جذب مداوم دارد.

بنابراین افراد فرم ابروی مطلوب را انتخاب کرده و به منظور پیشگیری از ریزش دائم ابرو از تغییر مداوم و مکرر آن خودداری نمایند.

 

توصیه های من

در صورتی که نگران از دست دادن موهای ابرو خود هستید و مایل به جلوگیری از ریزش مو می باشید

  1. حتما با تیم درمانی خود مشورت کنید
  2. در بسیاری از موارد بیماری ریزش مو  با برخی مداخلات و اصلاح الگوی زندگی قابل پیشگیری است
  3. در گروهی از موارد ممکن است علی رغم همه اقدامات درمانی نتایج رضایت بخش نباشد
  4. مهمترین اقدام برای جلوگیری از ریزش مو شناسایی علل ریزش مو و در صورت امکان کنترل آن می باشد
  5. درمان و کنترل ریزش مو در گروهی از افراد نیازمند پیگیری و صبر و تحمل فراوان است
  6. به صورت منظم و حداقل سالانه به منظم چکاپ سلامت با پزشک خود مشورت کنید

برچسب ها :
پرسیدن سوال از دکتر

در صورت نیاز به مشاوره آنلاین با کلیک بر روی دکمه “از دکتر بپرسید” سوالات خود را مطرح کنید

دریافت نوبت اینترنتی

برای مشاوره و معاینه بالینی در مطب دکتر، با کلیک روی دکمه “نوبت دهی اینترنتی” وقت خود را برای مراجعه حضوری رزرو کنید

مشاوره آنلاین و از راه دور

اگر امکان مراجعه حضوری به مطب را ندارید و مایل به مشاوره از راه دور به صورت تصویری با گوشی موبایل خودبا دکتر انتظاری هستید، می توانید زمان مورد نظر خود را هم اکنون تائید فرمائید

بوتاکس

بوتاکس (حذف چین و چروک) و جوانسازی

بوتاکس امروزه بوتاکس شایع‌ترین عمل زیبایی در آمریکاست و در کشور ما نیز شیوع بالایی پیدا کرده است. چروک صورت 2 ...

دکتر عباس انتظاری

دکتر عباس انتظاری پس از قریب 20 سال طبابت خدمات علمی و آموزشی و پژوهشی متعددی در سطح ملی و بین المللی انجام داده است

آخرین پرسش ها

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما حداکثر تا 24 ساعت آینده از طریق  ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل برای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آیا برای تیره شدن و‌ چروک شدن الت تناسلی مردان پماد و راه حلی هست ؟
    در کشاله ران نزدیک بیضه یک جوش کوچک زیر پوستی شبیه کیست هست بدون درد و چرک ، پزشک عمومی آن را آسیب فولیکول مو تشخیص داد نیازی به درمان ندید برای رفع آن حتما باید لیزر انجام دهم و راه حل دیگری برای برطرف کردنش نیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲۹ آبان ۹۷( 3 هفته پیش)

      علیکم السلام

      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی مهمترین اقدام شناسایی و تا حد امکان حذف یا کنترل عامل زمینه ساز است. برای درمان علاوه بر کنترل عوامل زمینه ساز ممکن است نیاز به مصرف داروهای خوراکی یا موضعی و حتی لیزر باشد ممکن است دوره درمان طولانی باشد. در اینگونه موارد باید صبور بود نگران نباش و برای معاینه دقیقتر به پزشک مراجعه کن ممکنه نیاز به بررسی های تکمیلی باشد 

  • تصویر کاربر Taher یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 4 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر با دیدن عکسایی ک از این بیماری هست و مطالبی ک شما تعریف کردین من ب بیماری هرپس دچار شدم.. اما الان برطرف شده.. اما نگرانی من از جای زخم و قرمزیشه ک چگونه میتونم برطرفش کنم ؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنین
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۷ مرداد ۹۷( 4 ماه پیش)
      سلام جانم
      طی 3 تا 10 روز آینده زخم هرپس بهبود خواهد یافت
      نگران نباش ولی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر جهانگیر چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    من چند روز پیش تصادف کردم در این تصادف مشکلی برام پیش نیومد فقط در حد 1 یا 2 سانتی متر پوست قسمت کلاهک الت تناسلی من کنده و خراشیده شد الان از پماد ترمیم کننده استفاده میکنم میخواستم بدونم پوست قسمت کلاهک الت تناسلی مثل پوست سایر نقاط بدن خودش ترمیم میشه ؟؟ یا نیاز به جراحی هست؟؟
    منظورم این هستش که پوست قسمت کلاهک ناحیه تناسلی با سایر نواحی بدن فرق دارد یا خیر ؟؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۸ فروردین ۹۷( 8 ماه پیش)
      سلام جانم
      البته بدون معاینه نمی توان نظر دقیقی داد ولی در صورتیکه خراشیدگی سطحی باشد با مصرف کرم ترمیم کننده مشکل برطرف خواهد شد
      در واقع واکنش پوست این ناحیه با سایر نواحی بدن یکسان است
      موفق
  • تصویر کاربر عطا دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر بنده دریانوردم گرفتار این زگیلا شدم فکرم رو بدجور مشغول کرده و ایا به لیزر نیاز دارم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام جانم
      چنانچه پاپول مرواریدی آلت مطرح باشد معمولا نیاز به درمان ندارد
      ولی در صورتی که از نظر ظاهری آزار دهنده باشد لیزر بهترین روش درمانی است.
      امکان از بین بردن این حالت با دارو وجود ندارد.
      بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه کنی
      موفق
  • تصویر کاربر معین یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام ببخشید مزاحم شدم میخواستم بدونم بعضی افراد مسن زیر پوستشون پر از کیست های چربی میشه
    این بیماری واگیر دارد یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام جانم
      در صورتیکه کیست اپیدرمال یا لیپوم یا حتی فولیکولیت مطرح باشد معمولا واگیردار نیستند
      ولی بهتره برای ارزیابی دقیقتر به پزشک مراجعه شود
      موفق
  • تصویر کاربر نوراله سه شنبه ۲ آبان ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    در آوردن جوش روی آلت تناسلی و مثانه و زیاد شدن آنها قبلا"شما لیز را توصیه کردید ولی برای من امکان پذیر نیست لطفا اگر امکان دارد درمان داروی بگویید پماد ضد التهاب و مترونیدارول، وان آن جی،واسیکلوویر هم مصرف کردم ولی درست نشد مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری سه شنبه ۲ آبان ۹۶( 1 سال پیش)
      علیکم السلام
      توصیه می کنم به نزدیکترین بیمارستان تامین اجتماعی در شهر یا روستای خود مراجعه کنی
      باید هرچه سریعتر اقدامات درمانی انجام شود
      از هر گونه اقدامات خود سرانه پرهیز شود
      خطر کاملا جدی است
  • تصویر کاربر پردیس چهارشنبه ۱۸ مرداد ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    من یک خال مو دار به پشت ران پا دارم که قبلا یک بار چند سال پیش لیزر کردم ولی رفع نشد الان تازگی درد خفیف اون ناحیه احساس میکنم میخواستم ببینم ایا خطر سرطانی شدن هست؟؟؟؟ واین که خالم مادر زادیه و من 19 سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری چهارشنبه ۱۸ مرداد ۹۶( 1 سال پیش)
      علیک سلام
      با توجه به شرایطی که ذکر می کنی بهتره برای ارزیابی دقیقتر و نمونه برداری به پزشک مراجعه کنی
      البته معمولا جای نگرانی زیادی نیست
  • تصویر کاربر p.g یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید قرص راکوتان باعث ایجاد سرطان میشود در آینده؟من 120عدد خوردم میخواستم ببینم آیا صحت داره این موضوع؟چه آزمایش هایی باید بعد خوردن این قرص داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 1 سال پیش)
      سلام جانم
      راکوتان عوارض متعددی دارد ولی معمولا باعث سرطان نمی شود
      نگران نباش و با پزشک معالجت در خصوص داروی جایگزین مشورت کن
      موفق
  • تصویر کاربر مایده دوشنبه ۱ خرداد ۹۶( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    یکماه پیش خالبرداری بادستگاه rfانجام دادم 7 تا ریز در گونه ها و بینی،برای بهبود جای زخم از پماد سیکالفیت استفاده کردم بهترشده اما کاملا نه دوتاش هنوز حالت گوددارد و بقیه هم صاف شده اما قرمز رنگ است، درمان را با این پمادادامه بدم یا از درمان دیگری استفاده کنم که گودی و قرمزی کامل ازبین برود؟
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری دوشنبه ۱ خرداد ۹۶( 1 سال پیش)
      علیک سلام
      صبور باش. معمولا به مرور زمان این مسئله رفع خواهد شد
      حتما با پزشک معالجت هم مشورت کن
  • تصویر کاربر امین یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر انتظاری من ******* هستم بیمار شما که هفته پیش مراجعه کردم. یک سوال در مورد نحوه مصرف داروهایی که به من دادید داشتم. با توجه به اینکه ضایعات اچ پی وی روی سطح پوست من خیلی منتشر و ریز هست من مجبورم محلول پودوفیلین را روی سطح پوست پخش کنم و نمیتوانم از پماد زینک اکساید همزمان استفاده کنم, در حال حاضر پوستم دچار التهاب و سوزش خفیف شده و من تصمیم گرفتم روزهایی که پودوفیلین نمیزنم از پماد استفاده کنم آیا این روش صحیح است؟و اینکه آیا میتونم قبل از استفاده از پودوفیلین مقداری وازلین روی پوستم پخش کنم؟ ممنون از توجه شما
    1. تصویر کاربر دکتر عباس انتظاری یکشنبه ۲۲ اسفند ۹۵( 1 سال پیش)
      سلام جانم
      این واکنش در اثر مصرف پدوفیلین طبیعی است . لذا باید همواره پدوفیلین با احتیاط مصرف شود
      استفاده از کرم زینک اکساید در سایر روزها بلامانع است
      در هر شرایطی در زمان استفاده از پدوفیلین باید روی زگیل ها کرم یا وازلین استفاده نشود ولی اطراف آن بلامانع است
      نگران نباش و دارو را با احتیاط مصرف کن
      موفق
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر
از بین بردن چین و چروک پیشانی
آنژیوگرافی
تنگی مجرای ادراری
جوانسازی پوست
متخصص ارتوپد
رژیم لاغری
اتوماسیون مالی تحت وب
درمان واریس
درمان پروستات
لیزر موهای زائد
درمان زگیل تناسلی
درمان فشار خون
درمان زگیل تناسلی زنان
ناباروری
مرکز پزشکی هسته ای
اصلاح طرخ لبخند